KELASIN ROKKAA TÄNÄ ILTANA TAMPERETALON

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei babesit! Olen suhteellisen innoissani täällä, pääsen illalla nimittäin pitkästä aikaa keikalle. Tiedän, tiedän, tiedän, juurihan tämä muotibloggaajamirkku vasta valitti siitä kuinka pettynyt olinkaan, kun Cheek ei vähät välittänyt vaaleanpunaisesta post it-lapustani ja nimmarinsaantiyrityksistäni, mutta who cares! Tänään uusi yritys. Ja kukas muu mukakaan kuin Roosa poikaystävineen lähtee keikalle mukaani.

PAITA / SHIRT H&M

Keikan ansiosta pääsen ulkoiluttamaan myös upouutta Manhattan-puseroani H&M:ltä, johon rakastuin ensisilmäyksellä. Paita on melko ohutta neulosta ja käsivarsissa on hauskoja läpikuultavia kangassuikaleita raitoina. Tekstikään ei ole ollenkaan hassumpi, New York vei kuitenkin niin vahvasti jalat alta joulukuussa, että sinne on vielä päästävä uudelleen.

Mutta nyt höpötykset sikseen ja kääntämään kutreja kikkuralle, tästä tulee kiva ilta! Siellä nähdään?!

Pssst. Blogilista on alkanut kiukutella blogilleni ja blogini ei kyseisessä seurantakanavassa ole päivittynyt yli viikkoon. Suosittelenkin siis klikkailemaan itsensä blogini seuraajaksi joko Bloglovinin tai Bloggerin (ohjeet Blogger-seuraamiseen vanhan blogin puolella) kautta, jotta pysyt varmasti mukana! ♥

// Cheek-time. And a new shirt to make the evening PERFECT.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.