MINUN VIIKONLOPPUNI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tälläisiä viikonloppuja todella kaipaa hektisen arjen keskelle. Minun reseptini täydelliseen viikonloppuun syntyi näistä aineksista:

♥ Perjantaina ylitin itseni ja rikoin omia ennätyksiäni kuntosalilla. Liekö syynä hyvä perjantaifiilis vai omassa kunnossa tapahtuneet muutokset, mutta perjantai ei paremmin olisi voinut alkaa. Nyt mä alan pikkuhiljaa ymmärtää miksi te salipirkot rakastatte salilla käymistä!

♥ Perjantain kruunasi makuuhuoneremonttimme valmistuminen. Olin niin onnellinen, että käänsin makkarin järjestyksen uuteen kevätkuosiin ja ostin makkarin hyllylle orkidean (kämmekän?) Ikeasta. Nyt voitaisiinkin laittaa veikkaus pystyyn siitä, kuinka pian kiikutan orkidea vol 132:sta roskakoriin. Tai sitten ostan tuubin pikaliimaa ja pidän huolen siitä, että ne kukat eivät siitä pääse tippumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Eppu tuli kotiin! Eppu tuli kotiin! Kahdessa viikossa tuota pörriäistä tuli jo kova ikävä, vaikka elämä tuntuikin varsin ”helpolta” koirattomana. Vaikka koiran omistajille noista pikkukavereistaan on hurjasti hommaa, ei koti tunnu kodilta ilman meirän Eppua.

♥ Eppu toi mukanaan visiitille myös Matin vanhemmat, joiden kanssa herkuttelimme lauantaiaamun kunniaksi brunssin merkeissä. Mansikoita, karjalanpiirakoita, kahvia, kuulumisten vaihtoa, erinomainen aamu indeed. Ja kaikki herkut ostettiin valmiina pakastealtaasta, kuka muka jaksaisi herätä lauantaiaamuna leipomaan..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Kuuma, kuumempi, CHEEK. Melkoisen kovan shown laittoi Cheek eilen Tamperetalossa käyntiin. Lauantai-illan jumppatuokio hoituikin kätevästi jammaillessa koroilla tehokkaan puolitoistatuntisen ajan. Keikalla pörräsi paikalla myös ihana energiapakkaus Diandra! Olin aivan fileis, fileis, fileis, kun Diandra kävi vielä illalla tykkäämässä Instagramiin lataamastani keikkakuvasta. ;)

♥ Nyt eletään jo sunnuntaita. Viikonloppu on ollut niin vauhdikas ja mukava, että maanantaipaniikki on pysynyt loitolla vielä toistaiseksi. Tämän päivän omistan blogihommille ja aion juoda ainakin kolme kupillista cappuccinoa, Eppu kainalossani tietysti. Ikkunasta en edes aio kurkkia ulos- pitikin mennä manailemaan sitä takatalvea..

♥ Mikä on ollut sinun viikonloppusi kohokohta?

| CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA |

// My weekend has been excellent, so much fun, delicious and filled with good music, family and new experiences. I hope you have enjoyed your weekend too.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.