AURINKOLINNUN HEHKUA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletko sinä ikinä käynyt kasvohoidossa? Minä en ollut. Olen oikeastaan aina hieman ”pelännyt” kasvohoitoon menoa. Kasvojeni iho on ollut hieman oikutteleva ja ongelmallinen viime vuosien ajan ja olen vain tyytynyt hoitamaan sitä kotona, minulle hyväksi havaituilla tuotteilla.

Viime torstaina minulle tarjoutui kuitenkin mahdollisuus päästä kasvohoitoon todelliselle ammattilaiselle kosmetologi Kirsi Pallari-Juntulle, joka on pitänyt hurmaavaa Kauneus- ja lymfahoitola Aurinkolintua jo useiden vuosien ajan. Aurinkolintu sijaitsee Liikekeskus Siperiassa H&M Headmakersin kanssa samoissa tiloissa Satakunnankadulla täällä Tampereella. Ja mikä ihaninta, Kirsi luottaa hoidoissaan luonnolliseen ihonhoitoon ja minulle tehty kasvohoito toteutettiin täysin oman suosikkini, Jurliquen tuotteita käyttäen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA image(1)

Istuttuani vasta hetken tunnelmallisessa hoitohuoneessa, Kirsi oli jo tehnyt monia havaintoja kasvojeni ihosta ja sen tämänhetkisestä kunnosta. Hän muun muassa osasi päätellä heti ihoni pintakuivuudesta, että ihonhoitorutiineistani puuttuu kokonaan kasvovesi ja punoituksesta ja herkkyydestä johtuen Kirsi ohjeisti minua myös erilaisten kuorintavoiteiden ja puhdistusaineiden käytössä. Vaikka minulla onkin kotona olleet käytössä pääosin samat Jurliquen tuotteet, joita Kirsi nyt hoidossa käytti, opin niistä valtavasti uutta. Hän muun muassa kehoitti vaihtamaan puhdistusaineeni talven ajaksi hieman kevyempään vaihtoehtoon, puhdistusmaitoon ja Kirsin neuvoista viisastuneena, olen nyt päivittäin käyttänyt Jurliquen ihanaa kasvovettä. Tuntuu, että opin tuon puolitoistatuntisen aikana enemmän ihostani ja ihonhoidosta kuin olen oppinut koko elinaikanani yhteensä! Tärkeimpänä oppina kuulin sen, että luonnolliset ihonhoitotuotteet pureutuvat pintaa syvemmälle, hoitaen ihoa näin ollen tehokkaammin. En olisi aluksi uskonut, että minunkin ihonhoito-ongelmiini löytyy ratkaisu näin läheltä, luonnosta.

Rentouttavaan kasvohoitoon kuului myös jalka- ja pää- sekä hartiaseudun hierontaa, ja olinkin hoidon jälkeen niin uninen ja onnellinen, että olo oli kuin olisin herännyt juuri pitkiltä virkistäviltä yöunilta. Kirsi laittoi myös rehottavat kulmakarvani kuosiin ja hoisi kasvojeni ihon niin hehkuvaksi hetkessä, että en muista, koska olisin ollut niin virkeän ja hyvinvoivan näköinen. Suuntasin vielä vuosipäiväillalliselle Matin kanssa suoraan hoidosta, eikä minua haitannut lainkaan näyttäytyä kaupungilla meikittä- jopa Matti huomasi, että hoidon ansiosta ihoni näytti mahtavalta! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jurliquen tuotteet ovat vieneet sydämeni ja hoito ajoittuikin juuri sopivasti Re:fashionin ja Jurliquen kampanjakuukauden yhteyteen. Nyt tiedän paremmin kuinka käyttää näitä luonnollisuutta hehkuvia tuotteita ja mikäli sinä siellä kotona olet miettinyt, mistä Jurliquen tuotteita voisi hankkia myös itselleen, kas tässä sinulle vastaus! Vaikka Kirsi onkin päivittäin kiinni hoitojen tekemisessä, löydät Jurliquen tuotteet H&M Headmakersiltä, jossa kampaajat tutustuttavat sinut tuotteisiin. On kuitenkin suotavaa, että löytääksesi juuri ne sinulle sopivimmat tuotteet, konsultoit ensin Kirsiä asian tiimoilta. Voit lähettää hänelle sähköpostia (kirsi@aurinkolintu.com), ja Kirsi auttaa sinua löytämään Jurliquen valtavasta valikoimasta ratkaisut juuri sinun ihonhoitoosi.

Ai menenkö kasvohoitoon uudelleen? Varmasti menen. Siitä ei ole epäilystäkään.

Postaus toteutettu yhteistyössä.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.