NAISELLINEN PÄIVÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Olen jo löytänyt monia hyviä puolia tästä remontista, joka vielä pari päivää sitten sai minut näkemään punaista. Esimerkiksi aamiaisen kantaa tarjottimella nyt paljon nopeammin sänkyyn kuin aiemmin. Kun Matti jo aamuvarhain suuntasi pelireissulleen, minä hipsin keittiöön ja kokosin tarjottimelle toinen toistaan ihanempia herkkuja. Tuoretta kahvia, kreikkalaista jugurttia hunajalla ja eilen kummitädin pakkasesta haettuja vadelmia ja kotona tehtyä mehua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin jo viikolla uuden aprikoosinvärisen Muumimamma-mukin itselleni. Muki on kovin hurmaava ja aurinkoinen, mutta olenko ainoa, joka huomaa tuon mukien kuvitustyylin muuttuneen jotenkin todella suoraviivaiseksi ja yksinkertaistetuksi? Vanha kuvitustyyli vetosi minuun paljon enemmän, mutta toki uusi mamma ja pappa löysivät paikkansa astiakaapistani. Ja edelleen, kahvi on parhaimmillaan muumimukista juotuna.

Aamupalani kera herkuttelin Helsinki-Vantaan-lentokentältä ostamaani Tove-opusta. Rakastan pokkareita ja tämä yksilö vaikuttaa vielä tavanomaista paremmalta. Muumifanina olen samalla myös Toven fani ja Toven juhlavuoden kunniaksi halusin tämän kirjan ehdottomasti kirjahyllyyni ostaa. Vaikuttaa jo nyt muutaman luvun jälkeen todella lupaavalta. Tämän parempaa naistenpäivälukemista tuskin voi löytää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leukani meinasi eilen pudota lattiaan asti, kun töistä kotiin tullessani, ulko-ovessani roikkui kukkapaketti. Elämäni ensimmäinen kukkalähetys! Valkoinen, jättikokoinen ruusu oli lahja Lancomelta ja ruusua esiin kuoriessani löysin paketista myös ihanan Lip Lover-huulikiillon. Voi mikä naistenpäivänyllätys tuo olikaan.

Nyt onkin aika kömpiä esiin täältä peittojen alta, tehdä vielä itselleen latte ja sipaista huulille tuota uutta sävyä naisellisen päivän kunniaksi. Tänään on teidän päivänne tytöt, nauttikaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pssst. Ja blogini Facebook-ryhmän puolella on nyt hyvä mahdollisuus voittaa itselleen hurmaava naistenpäivälahja jos se oma kulta ei tällä kertaa vielä ole muistanut teitä lahjoa. <3

// It’s your day ladies, enjoy!!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.