MATKALLE MOMONDON KAUTTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

DSC04265

Matkustaessani arvostan eritoten muutamia tiettyjä asioita. Pitkiä välimatkoja kulkiessani pyrin välttämään välilaskuja tai koneen vaihtoja, valitsen hotellini usein sen keskeisen sijainnin vuoksi ja haluan nähdä kauniita unia sellaisessa hotellihuoneessa, jossa tunnen oloni kotoisaksi. Vaikka nämä faktat priorisoinkin matkustaessani tärkeysjärjestyksen kärkipäähän, on sanomattakin selvää, että haluan matkustaa myös mahdollisimman lompakkoystävällisesti. Nämä ajatukset mielessäni ryhdyinkin ennen Lontoon matkaa metsästämään minulle ja Iinalle sitä parasta hotellia Momondon hotellihaun kautta.

Kun voi luottavaisin mielin lähteä kohti määränpäätään tietäen, että perille päästyäsi sinua odottaa juuri sinulle sopiva hotelli pehmeine lakanoineen, on hymy herkässä jo lähtöterminaalissa.

Momondon hotellihaku toimii varsin näppärästi. Koska Iina hoiti reissuamme varten sopivien lentojen metsästämisen, jäi minun tehtäväkseni seikkailla eritoten hotellihaun puolella.

Vertaillaksesi eri hotellien hintoja, sijainteja ja palveluja, tarjoaa Momondo käyttöösi näppärät avaimet. Etsiessäsi esimerkiksi juurikin Lontoon matkaa varten hotellia, sinun ei tarvitse kuin kirjoittaa hakuun määränpääsi, matkustajien lukumäärä ja matkasi ajankohta. Etsi hotelleja-nappia painamalla avautuu eteesi pian lukuisia hotelleja, joista voit valita sen sinulle sopivimman.

DSC04083

Hakua voi vielä entisestään tarkentaa, jolloin saat rajattua sen muun muassa hotellin hintatason, sijainnin, hotelliketjun tai tähtiluokituksen mukaan. Meille olennaista oli se, että hotelli sijaitsisi mahdollisimman näppärän kulkuyhteyden päässä Somerset Housesta, Muotiviikkojen keskuksesta, joten sijainti vaikutti valintaamme paljon. Haku tuotti tulosta ja pian tietokoneen ruudulla oli lista erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Westminster Bridgen kupeesta löytyi kuitenkin hotelli, johon ei voinut olla rakastumatta välittömästi! Kun kävelymatkan päässä ovat niin Somerset House, London Eye kuin Big Benkin ja hotelli kaiken lisäksi täytti sivustolta löytyvän esittelytekstin perusteella kaikki toiveemme, päätimme tehdä varauksen Park Plaza Westminster Bridge London-hotelliin.

Tehdessäni varausta kyseiseen hotelliin, Momondo listasi minulle hintatietoja, joiden kautta varasin meille sen sopivimman vaihtoehdon. Äärimmäisen helppoa ja näppärää; haku toimi kuin unelma ja saavuttuamme hotelliimme, tiesimme heti tehneemme oikein valinnan! Kun hissi ajoi meidät 8. kerrokseen ja näkymä oli tämä..

DSC04308

..olimme varmoja, että tulisimme viihtymään hotellissa loistavasti. Westminster Bridge-hotelli osoittautuikin lopulta erinomaiseksi valinnaksi. Kuten jo aiemmin kerroinkin, aamupala oli suussasulavan herkullinen ja hotellissa sijaitsevassa Primo-ravintolassa täytimme vatsamme useampaankin kertaan. Huoneet olivat moderneja ja viihtyisiä ja suuri kylpyhuone (kylpyammeineen!) takasi sen, että kiireisinä aamuina mahduimme molemmat peilin eteen laittautumaan Muotiviikkoja varten. Harmillista kyllä, tällä kertaa emme ehtineet testaamaan hotellin Spa:ta.  Huoneet täyttivät myös vaativimmankin matkailijan siisteyskriteerit. Voinkin siis suositella lämpimästi valintaamme myös muille Lontooseen matkaaville.

DSC04195

Eikä hotelli ollut kaukana Lontoon shoppailukaduistakaan, vaikka tällä kertaa emme itse niitä ehtineetkään koluta. Huomiseksi on kuitenkin luvassa postausta, jossa pääsette kurkistamaan mitä lentokentältä tarttui mukaani.

Koska monta asiaa jäi vielä näkemättä ja tekemättä Lontoossa, täytyy sinne ehdottomasti matkustaa vielä toistekin. Positiivisen kokemuksen perusteella voisin kuvitella klikkailevani Momondon kautta varaukseen juurikin tämän samaisen hotellin tuolloinkin, mutta mielenkiinnosta olisi mukava kuulla, millaisia hotellikokemuksia teiltä löytyy Lontoosta.

// When in London, your hotel’s location is so important! While visiting the London Fashion Week, me and Iina stayed at the beautiful Park Plaza Westminster Bridge London hotel which was so modern and amazing. The breakfast was delicious and we also liked the restaurant called Primo a lot! The hotel included also a spa and the very helpful information desk (when needed) and we were also very pleased with our room. It was spacious and cozy and the bathroom with the bathtub was so luxurious. We loved it. And look at those views from the 8th floor! Now you know what I meant, when I mentioned the location..


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.