IHAN TAVALLINEN ILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

02 03

Blogini sivupalkissa on lupaus siitä, että blogissani nautitaan myös niistä arjen pienistä iloista; niistä hetkistä, kun elämä vain rullaa omalla painollaan tavallista arkea eteenpäin, mutta yhtäkkiä huomaakin olevansa todella onnellinen. Onnellisuuden tunteen saattaa nostattaa pintaan uusi setti värikyniä, joista on haaveillut vuosia, eilen tehty kanamössö tai hyvä mieli siitä, että sai jälleen itsensä kuntopyörän selkään ja aherrettua 10 kilometrin lenkin, vaikka päivä olikin pitkä ja fiilis töiden jälkeen uninen.

Nuo jos mitkä ovat niitä arjen pieniä iloja. Alusta alkaen olen jakanut arkeani kanssanne melko avoimesti. Ei minulla salailtavaa ole, mutta kiinnostaako teitä lueskella juttuja, joissa pääosissa ovat bloggaajan väsähtänyt treeninaama tai illan annos eilen tehtyä sapuskaa, josta on gourmet kaukana? Arkipostauksia toivotaan yhä enemmän ja enemmän ja aion täyttää toiveenne. Aloitetaan nyt vaikkapa siitä kanasafkasta ja tulevan perjantain Pirkosta, jonka kanssa tällä kertaa seikkailevat myös minä ja Iina. Kanamömmö (et voi väittää etteikö lautasellinen kanariisiseosta näyttäisi juurikin mömmöltä..) syntyi käden käänteessä paistamalla ensin hunajamarinoituja kanasuikaleita pannulla ja lisäämällä lopulta kanojen joukkoon kattilallisen keitettyä riisiä. Olkoon se nyt sitten vaikka risotto, mutta hirvittävän helppoa ja hyvää arkiruokaa joka tapauksessa. Pirkko ja pyörälenkki syntyivät tuon energiapommin ansiosta vallan vauhdikkaasti.

Ja hui kauhistus sentään, kaksi yötä lähtöön. Lontoo kutsuu ja minä olen valmis. Mutta ensin nautitaan tästä ihan tavallisesta illasta.

05 06

// My glamorous Tuesday evening! Haha, what more do you need? A new set of pencils to draw Pirkko-cartoon and some left-overs from yesterday to eat. My kind of evening and I love it.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.