ASULLINEN IKEAA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kuten jo aamulla lupailinkin, alkuviikko on sisustamisen juhlaa täällä blogin puolella, ja saattaapi olla, että tulevan perjantain Pirkkokin on helmikuun kunniaksi laittanut kotinsa uusiksi! Aamuisen postauksen perusteella voisi kuvitella minun olevan melkoinen Nipo-Noora mitä sisustamiseen tulee, mutta loppuviimeksi tulette varmasti tekin huomaamaan, että meillä kotona leiskuvat värit ja printit, eikä se ole niin justiinsa vaikka pöytää katettaessa ei jokaiselle samanlaista lautasta riittäisikään.

Nipo-Noora joutui lopulta heltymään sen magneettiasiankin suhteen, kun poikaystäväni yllätti minut melkoisella aarteella Barcelonasta tullessaan. Kuten FB:ssä viime maanantaina kerroinkin, Matti soitti minulle Michael Korsin liikkeestä ja kysyi yhden kysymyksen: ”ruskea vai violetti?”. Hämmennyin niin, että vastasin violetti ja kukin voikin sitten yllä näkyvän asukuvan perusteella päätellä sen, mikä tuliaiseni olikaan. Onneksi uskalsin valita väreistä sen villimmän, violetti laukku kultaisilla yksityiskohdilla on niin upea! Ja tähän värisävyyn en ole muuten Suomessa aiemmin törmännytkään. Kiitos mussukka, saat pitää FcBarcelona-magneetin jääkaapinovessa (…).

IMG_1958IMG_1957 IMG_1961

Jotta koti saatiin keväisemmäksi viimeistä piirtoa myöten, otimme suunnaksi eilen todellisen tavarataivaan, Ikean, ja kuten edelliselläkin kerralla, kotiin unohtui se tärkein eli vaivalla ja työllä laadittu lista kaikesta siitä, mitä meiltä oikein puuttuukaan. Onnistuin kaikesta huolimatta keräämään keltaiseen kassiini juurikin ne jutut, mitä koti vielä kaipasi (vaikka käytinkin turhan paljon aikaa uudella IHANALLA paperitarvikeosastolla! ♥) ja jopa Matti onnitteli minua onnistuneesta Ikea-kierroksesta. Valmista lopputulosta ihaillessani olin jopa itse niin tyytyväinen, että en voinut kuin ihmetellä sitä miksi ihmeessä en jo aiemmin ole innostunut ”värittämään” mustavalkoista kotiamme kodikkaammaksi.

IMG_2145

Esittelen teille valmiin lopputuloksen heti huomenissa, ja sitä ennen suosittelen jokaista piipahtamaan Ikean bistrossa syömässä tuollaisen luomutomaattijuustocalzonen puolukkamehun kera, nam.

TAKKI/ JACKET  BIKBOK (MK & A OLSEN)  NEULE/ SWEATER GINA TRICOT  HANSKAT/ GLOVES ACCESSORIZE  FARKUT/ JEANS VERO MODA (*blogin kautta saatu)  KENGÄT/ SHOES GUESS  LAUKKU/ BAG MICHAEL KORS

IMG_1964

// My boyfriend surprised me with this beautiful bag from Michael Kors! I absolutely love that purple color and with the golden details the bag looks amazing. It brings so much color into the outfit, I love it! This souvenir from Barcelona is my newest treasure. I love you M, no not you Michael, I meant Matti.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.