KUN MIES SISUSTAA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Jo ensimmäisellä yhteisellä ulkomaanmatkallamme päätimme Matin kanssa ottaa tavaksi ostaa reissuiltamme magneetin. Mielellään juurikin mustavalkoisen, tyylikkään mutta turistikrääsäänkin lukeutuvan, I ♥-magneetin. Olemme pitäneet perinnettä nyt ahkerasti yllä ja pienen pieni kokoelma jääkaapin oveen onkin jo matkamuistoja kerääntynyt.

Lauantaiaamuna meinasin purskauttaa aamukahvit lattialle, kun ovesta löytyi jotakin aivan uutta, hieman kaavasta poikkeavaa..

2

Olen satavarma siitä, että minä en tuota läpyskää ole tuonne laittanut, ja Matti, voin kertoa, että tuo matkamuisto ei kyllä tuohon tule jäämään. Näin mittavista sisustushankinnoista olisi syytä jutella yhdessä.

(JA KUINKA FCBARCELONA-MAGNEETTI NYT MITENKÄÄN KUULUISI EDES TUOHON JOUKKOON?!)

Tämä toimikoon johdatuksena sille, että alkuviikko on blogini puolella melko sisustuspainotteinen, luvassa on muun muassa kuvia eiliseltä Ikea-reissultani ja toiveestanne otin teille postauksen verran kuvia uudistuneesta olohuoneestamme. Instagramista (@curiousnoora) voitte jo käydä kurkkaamassa, mitä kivaa ja pehmoista Eppu sai tuliaisiksi Ikeasta.

Mainiota maanantaita kaikille!

Psst. Aloitetaan uusi viikko myös onnittelemalla Roosa S:ää, joka nappasi itselleen neulepannan eilisestä arvonnasta. ♥

// When abroad, me and my boyfriend have bought a cute I ♥-magnet as a souvenir from our holiday. Guess which one of the magnets was bought by Matti from Barcelona. Nooo, it is not gonna stay there.


Posted in sisustus and tagged by NOORA.