NORPAN TERKUT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Juuri tänä aamuna klikkailin eteenpäin tervehdykseni kummilapselleni Saima Norpalle. En ole koskaan tavannut häntä, olen kuitenkin kuullut, että myöhään saapunut talvi aiheutti jopa hengenvaaraa hänen pikkuisilleen ja olikin huojentavaa kuulla, että hän lajitovereineen otti vastaan apua ja hyväksyi ihmisten rakentamat apukinokset pesimäalueikseen. Nyt pikkukuuttien on turvallisempaa syntyä helmikuun loppupuolella rantakinoksiin.

Itse liityin WWF:n norppakummiksi viime vuonna ja lahjoitan valitsemalleni suojelukohteelle rahaa kerran vuodessa, tässä tapauksessa siis lempinimikaimoilleni norpille. Kuluneen vuoden aikana sähköpostiini onkin kilahdellut mielenkiintoisia uutiskirjeitä ja kotiin on kannettu useammankin kerran Pandan Polku-tukijalehti, joka on pitänyt sisällään äärimmäisen mielenkiintoista tietoa suojelutyöstä.

Kummiuden lisäksi voi WWF:n sivuille tehdä myös kertalahjoituksen, jonka norpat ottavat varmasti avosylin vastaan. Minulla kun ei kummilapsia vielä ole, on Saima Norpan hoivaaminen minulle kunniatehtävä. Jaan kuitenkin kummiuteni enemmän kuin mielelläni myös teidän kanssanne! ;)

IMG_1864IMG_1868

NORPPAKUMMIKSI PÄÄSET LIITTYMÄÄN TÄSTÄ (KLIK!).

Ei yhteistyöpostaus.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.