TÄLLÄ KERTAA TÄÄLLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Lukijoiden toiveesta tämän sunnuntain neulepanta-arvonta suoritetaan poikkeuksellisesti täällä blogin puolella. Kaikki lukijoistani eivät Facebookin käyttäjiä ole, joten minulle on tärkeää tarjota myös heille mahdollisuus napata tekemäni panta itselleen.

Kudoin teille tämän päivän arvontaa varten jälleen pannan Pierre Cavallon ylellisestä Säihke-langasta. Panta kestää vain käsinpesua, ja hurmaava tuotos on ihanan pörröinen ja sädehtii kauniisti eri ruskean sävyissä.

Neulepannan arvontaan osallistut jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Osallistumisaikaa on huomiseen, kello 8.00 asti. Koska panta arvotaan tällä kertaa blogin puolella, annan arvontaan tupla-arvan niille, jotka tykkäilevät blogisivustani myös Facebookin puolella. Mainitsethan tästä kommentissasi.

ONNEA MATKAAN.

Psst. Samalla on pakko vinkata teille, jotka rakastavat kynsilakkoja yhtä paljon kuin minäkin, uudesta lempilakastani joka tuolla kuvassakin pilkistää! Leighton Dennyn lakka on mieletön, kynsilläni on nyt sävy Diamond Diva, enkä ole koskaan ennen ollut näin tyytyväinen minkään lakan kiiltävyyteen. Voitte tsekata lopputuloksen eilisestä postauksestani! Tykkään! <3

// If you want to win this beautiful headband (made by me), just leave your comment into this post’s commentbox. I will announce the winner tomorrow morning.


Posted in muoti and tagged by NOORA.