POSTIKORTTEJA MATILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

IMG_2017 IMG_2027 IMG_2028 IMG_2025

Matti lähetti teille muutaman postikortin Barcelonan katukuvasta (..säikähti varmaankin eilisen postauksen otsikkoa ja muistutteli minua olemassaolostaan.. ;). Jalkapallo-ottelun lisäksi museo-Masa on ilmeisesti ehtinyt kiertää hieman nähtävyyksiäkin ja nautiskella auringonpaisteesta Barcelonan biitsillä. Voi miten tuttuja paikkoja nuo kaikki ovatkaan! Tuntuu siltä, että parin vuoden takaisesta Barcelonan reissustamme olisi jo ihan hirvittävän kauan aikaa. Toivottavasti Matti ei ole hankkinut itselleen Barcelona-yliannostusta, tuonne minäkin aion nimittäin joskus vielä palata..

Jej, tänään saan kuitenkin jo maailmanmatkaajani kotiin. Matti hei, pistä villapusakkaa päälle, täällä on pakkasta. ♥

Omia Barcelona-fiiliksiäni voit käydä lukaisemassa vanhan blogin puolelta täältä.

// Greetings from Barcelona! My boyfriend is in Spain at the moment and he sent you some postcards. But today, my man is coming home, can’t wait!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.