SINKKUNOORAN SUNNUNTAISALAATTI

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

No worries, parisuhdestatuksessani ei ole tapahtunut muutosta, mutta kokkaillessani täällä yksikseni  ruokaa Matin ollessa Barcelonassa, huomaan jälleen kuinka vaikeaa onkaan tehdä sapuskaa vain yhdelle. Jääkaapissa nököttää nyt parin litran kanasalaatti, joka pitäisi yksikseen tuhota.

Tein usein kanasalaatteja yksin asuessani, ja tälläkin kertaa turvauduin omaan lempparireseptiini:

141113

Toisaalta on vaihtelun vuoksi virkistävää tehdä vain itselleen ruokaa. Olen todellinen salaattisyöppö ja salaatit ovat herkkuruokaani! Mattikin pitää salaateista, mutta monille miehille salaatit taitavat olla vain lisuke sille ”oikealle ruualle” ja lautaselle kaivataankin aina salaatin vierelle vähintäänkin se parin kilon täyslihapihvi. Minä pärjäilen täällä siis kanasalaattini kera oikein mukavasti.

Hieman tosin ketuttaa, että Matti kiskoo napaansa tällä hetkellä tapaksia Espanjan auringon alla. Kunpa siellä sataisi edes. ;)

Pssst. Ihan näin off the record, mutta salaatin kera nautin kaikessa rauhassa ihanan keväisistä muotilehtien sivuista. Sekä uusimmassa Oliviassa että uusimmassa Costumessa oli paljon tuttuja bloginaamoja, joten nämä lehdet kannattaa blogien ystävien käydä kotiuttamassa itselleen lehtikiskalta asap!

// This chickensalad is my all-time-favourite. It’s fresh and delicious, healthy and good, a perfect dish for a lazy Sunday like this one. And it tastes even better if you eat it while going through the pages off the latest fashionmagazines!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.