KICKS- VOITA EXTRAHEMMOTTELUA PAKKASPÄIVIISI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

2 (2) – Kopio9

(postaus toteutettu yhteistyössä Koskikeskuksen KICKS-myymälän kanssa)

Hyrrr. Pakkanen paukkuu ja iho ja mieli kaipaavat näin sydäntalvella hieman extrahemmottelua. Yhdessä Koskikeskuksen KICKS-myymälän kanssa kokosimme teille arvontaan palkinnon, jonka avulla pieni hemmotteluhetki keskelle talvea on taattu!

7 10 12 11

Koskikeskuksen KICKS-myymälä on kuin herkullinen karkkikauppa kaikille meille, jotka rakastavat kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita. KICKS:n valikoimat ovat kattavat ja merkkiskaala niin valtavan laaja, että kukin asiakas löytää myymälästä taatusti etsimänsä ikään, sukupuoleen tai budjettiinkaan katsomatta. Ja mikä ihaninta, voit olla varma siitä, että myymälässä sinua auttavat kosmetologikoulutuksen saaneet ihastuttavat myyjät, joiden avustuksella löydät meikkipussiisi taatusti juuri sinulle sopivaa täytettä! En varmasti ole ainoa, joka arvostaa osaavaa palvelua siinä vaiheessa, kun hakusessa on vaikkapa se juuri oikea meikkivoidesävy..

KICKS:n oman merkin takaa löytyy myös valikoimaa laidasta laitaan. Hiustenhoitotuotteet on puettu herkullisiin ja tyylikkäisiin pulloihin ja purkkeihin, puhumattakaan KICKS:n ihonhoitosarjasta, jossa kukin tuotesarja on värikoodattu tuoksunsa perusteella samansävyisiin pakkauksiin. Valikoimaa löytyy myös meikkien ja kosmetiikan saralla, metsästät sitten huulikiiltoa, -punaa, meikkivoidetta tai kynsilakkaa, löydät lukuisten värisävyjen ja vaihtoehtojen joukosta taatusti sen itsellesi sopivimman. KICKS-tuotteilla on myös 100%:n tyytyväisyystakuu.

17 14 18

Erityishuomiota vaatii myös KICKS:n oma Skin Treat-sarja, jonka tuotteet ovat saaneet myös Fairtrade-merkin kylkiinsä. Hurmaavaan sarjaan kuuluu tuotteita varsinkin meille, jotka arvostamme luonnonmukaisuutta ja tuotteen ainesosien laadukkuutta. Sarjasta löytyy kaksi eri tuotelinjaa, johon kumpaankin kuuluu tuotteita käsirasvasta suihkugeeliin.

4

Arvontapalkinnon kokosimme yhdessä KICKS:n kanssa ja päädyimme neljän tuotteen tuotepakkaukseen, josta löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Palkinto on arvoltaan n. 40 euroa ja se arvotaan niiden kesken, jotka jättävät kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin (ethän unohda sähköpostiosoitetta!). Tuotepaketteja arvotaan yksi (1) kappale.

Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:

KICKS Eau de Toilette ”Clean Laundry”: raikas, puhtaan pyykin tuoksuinen hajuvesi suloisessa käsilaukkuunkin mahtuvassa pullossa.

KICKS Dry Shampoo Refreshing Mattifying Light Texture: tämä kuivashampoo tekee hiuksista kauniin mattapintaiset, ilmavat sekä raikkaan tuntuiset.

KICKS Sugar Lacquer Crystal Glass: hopeansävyinen, huippusuosittu sokerilakka tuo säihkettä talvisiin kynsiin. Aivan kuin dippaisi kynnet sokeriin!

KICKS Skin Treat Virgin Olive Oil Hand Cream: mietotuoksuinen, raikas, oliviiöljypohjainen käsirasva KICKS:n Skin Treat-tuotesarjasta.

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 31.1. klo 12:00.

5

Muistakaahan, että iho kaipaa näillä pakkaslukemilla hieman extrahuolenpitoa, ja mikäli oikeat ihonhoitotuotteet vielä kaapistasi uupuvat, suosittelen lämpimästi kääntymistä KICKS:n ammattilaisten puoleen. ♥

// Unfortunately this giveaway is only for my Finnish readers, but have you already checked out these amazing products from KICKS?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.