TEATTERIN SÄIHKYVÄ KAUNOKAINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

351

Tiedättekö sen tunteen, kun oikein mukaansatempaavan musikaalin jälkeen tuntuu siltä, että ei osaakaan enää puhua, vaan kaikki lauseet pyrkivät suusta ulos lauluna? Kun istahdin eilen Tampereen Teatterin toiselle penkkiriville, en osannut odottaa alkavalta esitykseltä oikein mitään. Kun väliaika sitten koitti, fiilis oli kovin hämmentynyt; ehkäpä niin läheltä katsottuna Les Misérables veti minut mukaansa niin, että tuntuu kuin itse olisin hyppinyt ja pomppinut lavalla koko kolmetuntisen ajan. Ainakin korvani olivat niin lukossa mahtipontisten lauluesitysten jälkeen, että päässäni kaikuvat vieläkin Tomi Metsäkedon sulosävelet. Huh, mikä esitys. Pidinkö siitä? No pidin, ja toisaalta en. Historiallinen klassikkoteos musikaaliksi tehtynä oli niin hämmentävä esitys, että se nousi yhdeksi vaikuttavimmista teatteriesityksistä, joita olen ikinä nähnyt. Siltikään en ole ihan varma siitä, oliko esitys mielestäni hyvä.

Olisi mukava kuulla teidän mielipiteitänne esityksestä jos olette sen nähneet.

9 7

Musikaali-iltamme äidin ja Roosan kanssa oli täydellinen syy päästä käyttämään myös Fashionstorelta lahjaksi saamaani Guessin Luxe-sarjan laukkua. Muistatteko, kun jokin aika sitten esittelin teille ostamani Luxe-laukun, sen mustan kaunokaisen, joka onkin minulla nyt päivittäisessä käytössä- muita laukkuja en nimittäin sen ostamisen jälkeen ole juuri käyttänyt!

LAUKKU / BAG (*blogin kautta saatu) GUESS LUXE WIXON CROSSBODY CLUTCH, PLATINUM

4

Tämä ihana uutuustuote on kuitenkin täydellinen lisä laukkuaarteisiini, joista sopivankokoinen vaalea iltalaukku onkin vielä puuttunut. Yleensä hankin vain laukkuja, joihin mahtuu koko elämäni ja iltamenojen kanssa tuskastelen aina, kun tyylikästä pikkulaukkua ei sitten laukkujeni joukosta löydykään! Tässä laukussa ihastuin laadukkaan materiaalin ja irroitettavan pitkän hihnan lisäksi ennen kaikkea sen värimaailmaan. Tietyssä valaistuksessa laukun kullatut osat hehkuvat ruusukullan väreissä ja laukku itsessään on upean hopeainen. Teoriassa tämän laukun voikin siis yhdistää asuun kuin asuun, korujen sävystä riippumatta. Ja mikä parasta, pienestä ulkomuodostaan huolimatta auki taitettavaan laukkuun mahtuu yllättävän paljon tavaraa; teatterissa mukanani kannoin niin kameraa, lompakkoa, avaimia, puhelinta kuin meikkitarpeitakin, ja laukun uumeniin kaikki mahtuivat vaivatta!

Postaus sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.

// I have a new love in my life! I got this amazingly beautiful bag from Fashionstore.fi as a gift and I absolutely love it. The texture is high-quality and I like the shades of platinum and gold on the bag so much. The details are gorgeous and the bag is also spacious. Yesterday, I went to see a musical with my mun and sister and this bag was the perfect choice for the evening bag.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.