MEIDÄN AAMU

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

27 29 32

Meneillään on lähes täydellinen lauantaiaamu. Täydellinen se olisi ollut, jos olisin saanut itseni hereille edes hitusen aikaisemmin ja toteuttanut suunnitelmani aamulenkistä pakkassäässä. No, ehkäpä tuon asian voi vielä korjata iltapäivälenkillä. Josko pakkanenkin päivällä laskisi ja Eppukin voisi tassutella hieman pidemmän lenkin.

Mutta toisaalta, mitä muuta täydellisen lauantaiaamun tarvitseekaan pitää sisällään kuin herkullisen, rauhassa nautitun aamupalan. Tällä aamiaisella päivä starttaa reippaasti käyntiin. Energiapommin syötyään Matti suuntasi jo aamusalille, itse ajattelin laiskotella vielä hetken hyvän kirjan parissa. Uskon vahvasti, että saan Epusta kaverin sohvannurkkaan köllöttelemään.

Herkuttelitko sinä tänään lauantaiaamun kunniaksi?

332526

// Good Morning everyone! It’s Saturday and that means that it is also a day-off for me. Excellent! I started the day with a healthy and delicious breakfast. With fresh smoothie and delicious omelette the day started so well. ♥


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.