PERJANTAIPIRKKO #20

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko20

Bloggaajan tuntosarvet ovat valppaina jatkuvasti. Suunnittelua, kuvaamista, kirjoittamista, kuvankäsittelyä, kommentteihin vastaamista, inspiroitumista.. Pirkkokin on sen huomannut.

Kun bloggaaja kertoo viettävänsä leppoisaa koti-iltaa on totuus monesti tämä; parhaimmillaan lähettyvillä saattavat olla niin kännykkä, tabletti kuin tietokonekin, unohtamatta kaikkea sitä oheistoimintaa, mitä postauksen teko vaatii. No mutta, onhan hän sentään sukeltanut kotihaalariinsa. Kyllä tuota voi siis rentouttavaksi vapaaillaksi kutsua. Ja sitä se bloggaajalle onkin, hän tekee sitä mitä rakastaa. ♥

Psst. Mieletöntä! Pirkko täyttää tänään jo 20 viikkoa! Sen kunniaksi ajattelin hankkia itselleni upouudet värikynät ja katsokaahan, sivupalkkiin on ilmestynyt Pirkolle ikioma kuvake. Hmmm.. olen miettinyt pääni puhki ketä Pirkko tuossa sivupalkin kuvassa muistuttaa, mutta en millään keksi, että ketä! ;)

// Blogger’s cozy evening at home? What does that mean.. This is the 20th Pirkko-cartoon already. How cool is that!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.