FROZEN – VIILEET ASUKUVAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1827 IMG_1847

Viikonloppu on jälleen kääntynyt jo sunnuntain puolelle, ja aion olla rohkea ja suunnata seikkailemaan juuri näillä näppäimillä pakkasaamuun. Luvassa on pitkästä aikaa perinteinen sunnuntaiaamun kirpputorikierros- pitäkäähän peukkuja, että palaan pian esittelemään teille huikeita kirppisaarteita!

Vaikka kirppikset ovatkin toisinaan upeita aarteita pullollaan, olen niin onnellinen, että tuo tämän talven ehdottomasti käytetyin takki tuli minua alkutalvesta BikBokissa vastaan. Talven asukuvistakin voi päätellä, että takki on ollut ja tulee olemaan jatkuvassa käytössä ja onkin hauska huomata kuinka takista, joka ei rekissä roikkuessaan tuntunut lainkaan omalta, on tullut ykkössuosikkini. Kannatti sovittaa ja poistua mukavuusalueeltaan!

IMG_1834IMG_1873IMG_1857

Eilispäivän asu oli päästä varpaisiin asti niin mukava ja kotoisan tuntuinen, että uskonpa tämän lookin päätyvän ylleni vielä toistekin. Lämmittäjien virkaa toimitti takin lisäksi tuo Gina Tricotin vaaaltaisa huivi, sekin muutaman euron alelöytö parin vuoden takaa. Roosalta saamastani joulupaketista löytyi maailman ihanimmat nahkahanskat, joita koristaa hurmaava tekoturkisreunus. Paukkuvasta pakkasesta huolimatta mukana on myös jotain kesäistä, viime kesän lemppariarskani Lindexiltä! Tuli jo niin keväinen fiilis ulkosalla, kun aurinkolaseille oli tarvetta (..kunnes muisti, että ainiin, täällähän on 20 astetta pakkasta). Jalassa tietysti Arctipsin huopalapikkaat- nämä peittoavat satanolla kaiken maailman uggit ja karvatöppöset, testatkaa jos ette muuten usko!

TAKKI/ JACKET BIKBOK (MK & A OLSEN)  AURINKOLASIT/ SUNGLASSES LINDEX  HUIVI/ SCARF GINA TRICOT  LAUKKU/ BAG H&M  FARKUT/ JEANS VILA  KENGÄT/ SHOES ARCTIPS (*blogin kautta saatu)  HANSKAT/ GLOVES CHRISTMASGIFT

IMG_1848IMG_1832

Ja nyt kutsuvat kirpputorit! Mutta mikäli sinä kaipaat pakkaspäivälle tekemistä ota suunnaksi leffateatteri ja animaatio Frozen. Kävimme suurina animaatiofaneina Roosan kanssa tuon hurmaavan siskoksista kertovan, pakkasta paukkuvan leffan katsomassa ja me tykättiin kyllä. Kaunis tarina, joka sopii talvisen päivän viihdykkeeksi täydellisesti. Mukaan vain villasukat, popcornia ja hyvää mieltä, siinä täydellinen resepti tähän sunnuntaihin! ♥

// Yeah, we are freezing here! It’s cold and sunny and the Finnish nature is looking beautiful, if you ask me, these are the most beautiful days of this winter so far. Yesterday I was wearing this comfortable but quite chic outfit and I like it so much. And look, sunglasses, spring must be coming soon (NOT)! 


Posted in muoti and tagged by NOORA.