LV NEW YORK CITY GUIDE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

2014. Vuosi vaihtui täällä oikein onnistuneesti koko perheen kesken ja muistin taas, kuinka ihanaa onkaan palata kotiin, kun täällä odottaa niin melkoisen ihana joukko rakkaita. Toivotankin myös kaikille teille onnellista starttia uuteen vuoteen, tehdään tästä vuodesta yhdessä ihana ja unohtumaton, ei murehdita turhia ja keskitytään niihin positiivisiin juttuihin. Vaikka elämä välillä vetääkin maton jalkojen alta, on maailmassa niin paljon mukaviakin juttuja, jotka palauttavat lopulta raiteilleen. Tästä tulee hyvä vuosi.

DSC02534 DSC02542

Olin vielä aamukolmelta pirteä kuin peipponen eikä uni meinannut tulla silmään millään, mutta raahauduin kuitenkin reippaasti ylös sängystä jo ennen kahtatoista (…). En todella tiennyt, että jetlag voi sekoittaa unirytmin näin pahasti! Aamupalan kera herkuttelin kuitenkin myös silmänruualla, sillä selailin innoissani uutta New York-opastani, jonka kävin ostamassa Louis Vuittonilta itselleni matkamuistoksi.

DSC02544 DSC02538 DSC02545

Melkoisen tyylikäs ja suloinen herkkupala tämä onkin, sivuille on koottu vain vähän kuvia ja lähinnä vinkkejä siitä, mitä New Yorkissa kannattaa tehdä, nähdä, kokea, syödä ja shoppailla. Kirja on pullollaan jokaiseen budjettiin sopivia vinkkejä ja tällä oppaalla pärjää taatusti kaupungissa suunnistaessaan. Englanninkielinen Louis Vuittonin City Guide-sarjaan kuuluva kirja säilyykin kirjahyllyni aarteena pitkään. Jos olisin aiemmin tiennyt koko kirjasarjan olemassaolosta, olisin alkanut kartuttaa City Guide-sarjaa jo Pariisista asti. Mikä olisikaan hauskempi sarja matkamuistoja kuin upea kirjasarja kirjahyllyssä!

Macy’sin kupeessa sijaitsevassa Louis Vuittonissa kirjaa myytiin 37 dollarilla. Melkoinen summa yhdestä oppaasta, mutta toisaalta, tämä klassinen kirja luksusmerkiltä tulee taatusti kulkemaan mukanani loppuelämäni ajan. Vaikka New York muuttuu, kirjan sisuksissa on paljon sellaistakin tietoa, joka ei vanhene koskaan.

DSC02548

Ovatko Louis Vuittonin teokset teille jo entuudestaan tuttuja?

// My lovely souvenir from New York. This book is full of information about what to do, eat and see in New York. The book is part of the Louis Vuitton City Guide-bookcollection and this stylish book is definitely my new treasure. What a great way to go back in time and visit New York once again just by reading this book!

 


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.