MITÄ PALJASTUIKAAN LOUIS VUITTONIN OSTOSKASSISTA?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Champs-Elyséen Louis Vuitton-myymälän ohi ei yksinkertaisesti voi kävellä. Tai siis, Roosalla ja Matilla ei ollut mitään ongelmia tämän asian suhteen. Minulle sen sijaan oli itsestäänselvyys, että tuohon mahtipontiseen rakennukseen haluan ostoksille.

Speedy-pettymyksen jälkeen olen päässyt yli LV:n laukuista, ja olenkin melko varma siitä, että samaiselta merkiltä en toista laukkua tule koskaan hankkimaan. PAITSI. Jos saan lottovoiton. Minulla on yksi luksushaave, jonka toteutan sillä sekunnilla, jos Eurojackpot rahat joskus kilahtavat tililleni. Se iiiiso weekendbag. Kyllä te tiedätte. Aijestas mikä namu.

Sitä ennen kartutan vain kirjastoani.Pariisin myymälässä on ikään kuin erillinen ”kirjasto”, jossa vilisi melkoinen määrä turisteja myytävien kirjojen ääressä. Tavoitteenani oli kuitenkin löytää yksi tietty opus, joten marssin myyjättären puheille, joka ohjasi minut heti oikeiden kirjojen äärelle.

Mutta sitten. Kassalla aikaa saikin kulumaan melkoisesti. Oli jopa hieman hupsua, että myyjätär lähti pakkaamaan ostokseni (eli toisin sanoen sujauttamaan kirjan kassiin) takahuoneeseen ja samalla hän oli taitellut suljettuun kirjekuoreen opuksesta kuitin. Hieman hullunkurista, sillä olinhan tosiaan ostanut ainoastaan matkaoppaan! Tässä kohtaa Roosalla ja Matillakin taisi jo mennä hermo liikkeen ulkopuolella odotellessa. Yhden kirjan ostamiseen aikaa vierähti puoli tuntia.

Mutta siinä se nyt on. New York-tuliaiseni rinnalla. Olen äärimmäisen harmissani etten tajunnut alkaa kartuttaa LV-matkaopaskokoelmaani jo aiemmin, sillä Lontoon, Berliinin ja Milanon oppaat minulta nyt puuttuvat, vaikka olenkin kyseisissä kaupungeissa käynyt. Kokoelmani on siis toistaiseksi melko vaatimaton, mutta sitäkin tunnearvokkaampi.

Pariisi opas maksoi englanninkielisenä liikkeessä 30 euroa, joten varsin maltillinen ostos ottaen huomioon, että tuohon kauppaan olisi saanut helposti enemmänkin rahaa kulumaan.

enkku2

Louis Vuitton Store is a must-see in Paris. Situated in the heart of Paris, at Champs-Elysées, it is a landmark and a heaven for us, who love bags. I tried to say focused and bought the one thing I was after. Louis Vuitton’s City Guide is a great souvenier.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.