MÄ LÖYSIN SEN!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Mä lähdin tänään metsästämään kadonnutta joulumieltäni. En oikein tiennyt edes mistä lähteä sitä etsimään, niin visusti se on pysynyt piilossa. Viime viikonloppuna paistettujen pipareiden tuoksukin on jo haihtunut, piparit on syöty ja ajatus parin viikon päässä häämöttävästä joulusta tuntuu todella absurdilta ajatukselta.

Niinpä valjastin poroni ja suuntasin nokan kohti Nekalaa. Eiköhän se joulumieli viimeistään Löytöliiterin kohdalla löydy.

5

Rakastin Löytöliiteriä lapsena (tässä kohtaa on varmaankin hyvä mainita, että kyseessä ei ole mainospostaus, ainoastaan lapsenmielinen innostuminen kyseistä paikkaa kohtaan). Löytöliiterissä oli aivan mielettömät Barbie-talon kalustevalikoimat ja usein suuntasinkin sinne mummun ja vaarin kanssa synttärilahjaostoksille. Noh, mielenkiinnon kohteet ovat hieman vaihtuneet, Löytöliiterikin vaihtanut paikkaa, mutta yhtä isolta aarreaitalta se edelleen näytti kuin lapsena.

Niin ja se joulumielihän löytyi heti, kun törmäsin porolaumaan eteisessä ja (kovaäänisesti innostuen) pakotin mamin välittömästi kameran taakse.

48

Porokuvia löytyi kamerasta noin kymmenen, ajattelin, että yksi nyt kuitenkin riittää tänne julkaistavaksi. Ja kuitenkin heti kipitätte Löytöliiteriin kuvauttamaan itsenne niiden kanssa…

Löytöliiteristä löytää porojen lisäksi myös joulun kotiin. Joulua on joka puolella; valoja, koriste-esineitä, suklaata, lahjaidiksiä, paketointitarpeita.. Ihan kaikkea. Ja sen lisäksi Löytöliiteri kannattaa muutenkin pitää mielessä kotia sisustaessa. Valikoimissa on nimittäin laidasta laitaan tuotteita, jotka soveltuvat sisustukseen muutenkin kuin jouluna.

6 7

Ja ei. Mami EI ostanut tuota pirtsakan pinkkiä päähinettä. Halusimme vain demonstroida sinulle, joka juuri tuollaista hattua olet etsinyt, että Löytöliiteristä löytyy niitäkin.

Sekä lahjaideoita poikaystävälle (kuva alla).

10

Löytöliiteriin kannattaa lähteä tietyn budjetin kanssa. Ihan vain sen vuoksi, että se saattaa ylittyä. Itse hillitsin tänään harvinaisen hyvin shoppailuviettiäni ja kotiutin liiteristä ainoastaan niitä juttuja, jotka tulivat tarpeeseen (fine, fine, en ehkä olisi tarvinnut kymmentä erilaista piparimuottia, mutta..).

12

Viimeistä kuvaa en kommentoi. Muuta kuin, että no jännittihän se nyt Pukin polvella istua kahdenkymmenen vuoden jälkeen.

3

Ihan kuin ette muka tuohon olisi itsekin istahtaneet.

// Oh Christmas where are you? I found it. From the store called Löytöliiteri. What a place. You have to see it to believe it.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.