CHE-CHE-CHE-CHECKED!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

cheek

Tänään ei taida olla epäselvyyttä siitä, mikä on päivän kuumin puheenaihe. Cheek myi Stadionin täyteen alle puolessatoistatunnissa, ja allekirjoittanut taisi olla viimeisten onnekkaiden joukossa, jotka nappasivat kenttäliput itselleen. Huh. Helpotuksen huokaus ja taisi siinä pari tuuletustakin päästä. Missasin viime viikkoisen Cheekin Tamperetalokeikan, vaikka liput olivatkin hankittuna, ja olenkin ihan superonnellinen, että pääsen nyt todistamaan tuota ainutlaatuista tapahtumaa Helsinkiin.

Ja mikä hienointa, Facebookiin jättämienne kommenttien perusteella myös moni teistä on tulossa keikalle! Siellä nähdään siis, porukkaahan siellä ei varmaan paljon ole paikalla, joten eiköhän sieltä ole helppo tuttuja bongailla.. ;)

Elokuu, tule jo!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.