NENÄ PÄÄHÄN, MATTI!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nenäpäivä oli ja meni jo, mutta vielä saa nenä punoittaa! Lahjoin nimittäin tuota synkän syksyn aikana korvaamattomana tukenani ollutta poikaystävääni katu-uskottavalla Nenäpäivä-paidalla, jota koristaa todellinen suomalainen rock-legenda, punainen nenä päässä tietysti myös hänellä. Sehän nyt on selvä, nenäpäiväily on rock! Kuosi on Paola Suhosen käsialaa ja paidan hinnasta 10 euroa lahjoitetaan suoraan Nenäpäivä-keräykseen.

Täällä Curiouser & Curiouserinkin puolella nenäiltiin viime viikolla, kun laitoin blogikirppikseen tekemäni neulepannan. Korkeimman tarjouksen heittänyt lukija lunasti pannan itselleen ja minä lahjoitin pannasta saamani summan kokonaisuudessaan Nenäpäivä-keräykseen. Upea, ihana Karolina-nimimerkillä kommentoinut lukijani sai pannan itselleen 30 eurolla! Mieletön summa, joka ylitti omat odotukseni täysin. Lahjoitin lupaukseni mukaisesti summan Nenäpäivä-keräykseen ja lisäsin vielä summaan 10 euroa omasta pussistani hyvän asian puolesta. Lahjoittaminen onnistuu helposti verkkopankin kautta ja vaikka virallinen Nenäpäivä menikin jo, löydät lisäinfoa lahjoittamisesta täältä.

candc

Torstai on toivoa täynnä, pienelläkin lahjoituksella on merkitystä.

// Even though the Red Nose Day was already on last Friday, Matti wanted to show you guys his new Michael ”The Red Nose” Monroe-shirt. Isn’t it gorgeous! It is cool to wear a red nose, even Matti and Michael know it!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.