OH MY MARANT!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc12

Aina tässä käy näin. Aina. Ihan aina. Jonossa oltiin taas.

Kulutin noin puolet ruokatunnistani päivitellen H&M:n verkkokauppaa saaden ruutuun vain kerta toisensa jälkeen tekstin ”vika ei ole sinussa vaan meissä”. I KNOW. Isabel Marant pour H&M-mallisto pärähti myyntiin tänään ja ylläolevan ostoslistan kera tein parhaani, että olisin päässyt edes sivustolle kurkistelemaan, saati klikkailemaan tuotteita ostoskoriin asti.

Mallisto ei itsessään vienyt jalkoja altani tai aiheuttanut ylimääräisiä sydämentykytyksiä, mutta muutama malliston perusvaatteista miellytti silmääni kovasti. Tarkoituksenani ei kaikkia listani tuotteita ollut kotiuttaa, ja lopulta, päivitysnäppäintä tarpeeksi klikkailtuani pääsin kuin pääsinkin kassalle asti. Ostoskorissa oli yllä näkyvistä tuotteista yksi sekä eräs malliston yllättäjä, joka laukkasikin yhtäkkiä niin lujaa sydämeeni, että se oli todellinen must-have.

Onnistiko teitä Isabel-ostoksilla?

Psst. Ja vielä kerran muistutuksena, Crocs-arvonnan osallistumisaika päättyy tänään klo 21:00! ;)

// Today was the day! Isabel Marant pour H&M-collection was launched and of course, I was one of the customers on H&M’s webstore this morning. I got what I wanted, do you guess which one of the three products is now mine?


Posted in muoti and tagged by NOORA.