KIRJASTA VAATEREKEILLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

c6c2

Totta kai minäkin sen kirjan hankin. Ja luinkin sitä jonkin verran, muistaakseni noin sivulle 70 asti, kunnes heitin sen kirpputorikasaan ja kiikutin myytäväksi. Joku kirjani nappasikin itselleen kirpputoripöydältäni, ja hyvä niin, sillä tuskin olisin koskaan tuota samaista opusta enää aukaissut, saati hankkinut sen jatko-osia pölyttymään hyllyyni.

Fifty Shades of Grey, sinä et ollut minun juttuni.

c3

Sen vuoksi en niinkään odota myöskään kirjasta tehtyä elokuvaa. Liian monesti olen todennut, että kirjan pohjalta tehdyt leffat ovat menneet lujaa päin männikköä , harvemmin olen ollut positiivisesti yllättynyt. Mutta mikä on lopputulos, kun kirjan pohjalta luodaan alusvaatemallisto?

Ainakin lopputulos on herkkä ja kaunis, täynnä pitsiä ja yksityiskohtia, mukavia materiaaleja ja joululahjaideoita.

c8

Kokonaisuudessaan mallisto näyttää varsin onnistuneelta. Mallistoon kuuluu rintaliivien ja alushousujen lisäksi muun muassa kuvankaunis aamutakki ja yöpaitoja, joista mielelläni kotiuttaisin myös yhden itselleni. Mallisto on kauniisti toteutettu ja uskon siihen tykästyvän myös niiden, jotka eivät kirjaan välttämättä ole koskaan luoneet silmäystäkään.

Mallisto on rantautunut myös Tampereen KappAhl-myymälöihin. Itse kävin shoppailureissuni ohessa tutustumassa Fifty Shades of Grey-tuotteisiin Pirkkalan Veskan liikkeessä, jossa tarjolla oli mallistosta kuitenkin vain kuvassa näkyvät tuotteet, aamutakki ja yöpaita.

Joulun hittituotteiksi nämä varmasti nousevat, mutta onko syynä sitten taustalla oleva kirjasarja vai vaan kauniisti toteutettu, onnistunut mallisto, sitä on paha mennä sanomaan.

// What do you think? KappAhl’s new lingerie-collection is based on the book Fifty Shades of Grey. I haven’t read the book but these gorgeous pieces really took my breath away. I have a feeling that we girls are gonna find the pieces of this collection under the Christmas tree this year..


Posted in muoti and tagged , by NOORA.