NYT KÄRYÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Onks sulla tulta?

Ei ole, sori vaan. Kaverini ovat toinen toisensa jälkeen meinanneet lentää pyrstölleen, kun olen kertonut heille, että en ole ikinä, siis ikinä, edes maistanut tupakkaa. Tätä paljastusta seuraa lähes poikkeuksetta jatkokysymys, miksi et ole? Noh, en itse asiassa tiedä. En ole halunnut. En ole kokenut sille tarvetta. Olen seurannut vierestä, mihin vuosikymmenten tupakointi voi johtaa. Miksi siis olisin?

Olinkin siis varsin otettu, kun Suomen Syöpäyhdistyksen koordinoima nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu Käry-lehti lähestyi minua loppukesästä haastattelupyynnön kera. Lehti haastaa nuoria pohtimaan tupakointiin liittyviä kysymyksiä uudelleen. Muutaman kysymyksen kattava juttu ilmestyi nyt lokakuun Käry-lehdessä. Uusimman numeron pääset tsekkaamaan täältä (klik).

candc1410

Kukin tekee omat valintansa, ja minun päätökseni on olla tupakoimatta. En paheksu tupakointia ja lähipiirissäni on monia, jotka polttavat. Kuten haastattelussakin vastasin, en koe polttamisen kuitenkaan olevan millään tavoin ainakaan coolia. Mielestäni paljon enemmän cool on ylpeänä todeta, että rööki ei ole se minun juttuni.

Käry on pullollaan mielenkiintoisia juttuja ja haastiksia- kannattaa ehdottomasti tutustua!

Psst. Hih, harvoin ihan noin positiivisia painovirhepaholaisia haastatteluihin eksyy. Noora 26 v., on niin otettu. ;)

// Check out my interview on the magazine called Käry. Käry is a magazine against smoking and it is full of important information for teenagers and young adults.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.