NELJÄS NEULEPANTASYKSY STARTTAA NYT!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1060

Kuluneella viikolla puikot alkoivat jälleen kilistä ja blogini Facebook-ryhmän puolella jo tiedustelinkin, vieläkö teillä lukijoilla on intoa kisailla arvonnoissa tekemistäni neulepannoista. Te, jotka blogini matkassa olette olleet jo pidempään, saatattekin tietää, että nyt käynnistyvä syksy on neljäs syksy, kun olen lukijoilleni neulepantoja arvontoihin tehnyt. Laskelmieni mukaan olen arponut teille lähemmäs sata neulepantaa.

Koska pikagallup neulepanta-arvontojen jatkumisesta sai FB:ssä myöntäisen vastaanoton, pistetään heti ensimmäinen pehmoinen arvonta käyntiin! Ainakin tämä ensimmäinen arvonta tullaan suorittamaan pika-arvontana Facebookin puolella. Tykkäämällä yllänäkyvästä kuvasta Facebook-ryhmässäni olet mukana arvonnassa. Pantoja arvotaan 2 kpl (beige ja harmaa). Pannat on kudottu Novitan Teddy-langalla. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy huomenna klo 20:00.

Olen saanut monia sydäntä lämmittäviä kommentteja siitä, kuinka moni teistäkin on innostunut pantoja tekemään, siksipä alla näettekin pienen ohjeistuksen siitä, kuinka panta on helppo näpertää itsekin. Kattavamman ohjeen löydät vanhasta blogistani, täältä (klik!).

IMG (3)

// Knitting is one of my favourites hobbies! I love to make something simple and easy and these headbands are my favourites. In one hour you’ll have a cute and warm headband, which is perfect for chilly autumn days! If you want to win one, just click ”like” on the picture above on my blog’s Facebook-page.


Posted in muoti and tagged by NOORA.