TUPSUKORVIA & TYYLIKÄSTÄ TEKNIIKKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli aika saada käännettyä ajatukset edes hetkeksi irti suruista ja murheista, ja päätinkin eilen suunnata pitkästä aikaa jäähallille nauttimaan pelikaanipaistista. Uudet lukijat eivät välttämättä vielä tiedäkään, että SM-liigakauden startatessa tämä ilveskissanainen liimautuu ruudun ääreen kerta toisensa jälkeen kannustamaan tupsukorvalaumaa. Halliin ehdin raahautua harmillisen harvoin, mutta eilisen huikean pelifiiliksen ansiosta tämä on otettava kyllä tavaksi! Ihan mieletön meininki fanikatsomossa, omat rummut ja kaikki mukana (ei siis mulla, vaan Osasto 41:ssä;). Hyvä Tampere!

Vaikka olenkin melkoinen hockeyfani, olen kuitenkin tyttö ja siksi suuntasinkin töiden jälkeen eilen kiireen vilkkaa kotiin, jotta ehdin valmistautua illan peliin asiaankuuluvin metodein. Supersuosittu kynsilakkavalmistaja OPI lanseerasi markkinoille nimittäin niin tyylikästä tekniikkaa, että tämä blogilahja sai kyllä ison hymyn huulille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paketista kuoriutui nimittäin toisiinsa mätsäävä kynsilakkapullo ja iPhone5-kuoret, joiden kuvitus pohjautui mukana tulleeseen lakkaan. Näitä kynsilakkojen inspiroimia kuorisettejä on myynnissä OPI:n suosituimpien kynsilakkojen sävyissä ja ainakin täältä (klik!) näitä samaisia settejä bongailin. Aika hauska idea mielestäni!

Oma sävyni ja settini Need Sunglasses, eli auringonkeltainen lakka kuorineen sopi niin hyvin eilisen värimaailmaan, että ilveksen väreihin oli toki maalattava kynnetkin. Kuoretkin tulivat tarpeeseen, sillä ette usko kuinka kiukkuiseksi tulinkaan, kun vain muutaman viikon aikana ostamani Tory Burchin koppakuoriaiskuoret ovat halkeilleet joka puolelta niin, että jouduin ottamaan ne pois käytöstä! Ei nyt aivan ollut hintalaatusuhde kohdillaan. Argh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvä peli, hyvä meininki, ihanat kynnet. Ihan voittoon asti eivät ilvekset näillä kynsillä raapineet tietään, mutta ilveskissanainen oli oikein tyytyväinen peli-iltaansa.

Mutta meinasi tärkein unohtua, kenen leiriin sinä kuulut? Ilves vai Tappara?

Psst. Jos joskus elämässäni vielä päädyn luistelemaan, haluan lainata tuollaista ruissipsi-asua. Eivät ainakaan pyllähdykset tekisi niin kovin kipeää, kun pehmusteet ovat kunnossa.. ;)

// It was game night yesterday! And as you can see, a true Ilves-fan paints also her nails with yellow nail polish. Love this new ”My Case Couture”-package from OPI. Who needs Sunglasses? I do.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.