RAIKKAITA SUUKKOJA JA LEVEITÄ HYMYJÄ (+ VOITA VUODEN LISTERINET!)

Kaupallisessa yhteistyössä: Johnson & Johnson/ Listerine

PB049307 PB049348 PB049302

”Nooran hymy vei jalat alta ensimmäisenä. Koulun kahvilassa istui tyttö, joka hymyili kuin Hangon keksi ja jostain syystä sain tuon hymytytön nauramaan yllättävänkin usein. Hymy ulottui korvasta korvaan ja sai minutkin hyvälle tuulelle.”

Matti

”Nauran paljon. Muistan kuinka sain blogini alkuaikoina negatiivisia kommentteja hymystäni ja huomasin, että noiden kommenttien jälkeen asukuvissa ei enää hymyilyttänytkään niin paljon. Päätin kuitenkin unohtaa tuollaiset mököpuuhun kiivenneet anonyymit ja hymyillä entistä enemmän.”

Noora

PB049326 PB049349

Puhtaalla, terveellä suulla on helpompi hymyillä. Olen kärsinyt huonoista hampaista koko elämäni ajan ja pyrinkin päivittäisillä valinnoillani pitämään niistä hyvää huolta. Olen löytänyt käyttööni tuotteet, jotka auttavat minua tavoitteessani.

Neljästä eteerisestä öljystä koostuva Listerine juontaa juurensa vuoteen 1879. Kyllä! Tämä tuote on pitänyt hengitykset raikkaana, torjunut plakkia ja pitänyt suita puhtaana jo reilun 130 vuoden ajan. Suun takaosa, ienraja ja hammasvälit saavat myös osansa tehokkaasta puhdistuksesta Listerinen avulla ja kattavasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen makuun. Meiltä kotoa Listerineä löytyy kummallekin oma pullo; Matti pitää kovasti Listerine Zerosta, miedonmakuisesta, neljää eteeristä öljyä ja fluoria sisältävästä suuvedestä, minä sen sijaan pyrin hoitamaan herkästi reikiintyviä hampaitani Listerine Professional Fluoride Plus-suuvedellä. Tämä versio Listerinestä vähentää happojen muodostumista ja sisältää sekä ksylitolia että enemmän fluoria. Alkoholiton ja miedonmakuinen suuvesi auttaa tehokkaasti ylläpitämään suuni hyvinvointia. Listerinen tehoa ja ennen kaikkea turvallisuutta on myös tutkittu paljon, peräti 30:ssä kliinisessä tutkimuksessa. Kaikki Listerinessä käytetyt öljyt ovat kasviperäisiä ja ne torjuvat bakteereita luonnostaan.

Tähän yhteistyömahdollisuuteen tartuin siis mielelläni. Kun kyseessä on tuotesarja, joka on kuulunut omaan arkeen jo pitkään ja jonka tuotteita löytyy valmiiksi omalta hyllyltä, siitä vinkkaaminen ja käyttökokemuksista kertominen teillekin on helppoa. Ohjeiden mukaan käytettynä tuotteesta on ollut valtava apua suunterveyden ylläpitämisessä – hymyilyttävän hyvä tuote on todella suosittelemisen arvoinen!

PB049338listerine


Listerine haluaa tarjota lukijoilleni mahtavan kilpailun ja mahdollisuuden tutustua Listerineen. Yksi onnekas voittaa tämän arvonnan myötä nimittäin itselleen VUODEN LISTERINET. Koska Listerinen tuotevalikoima on niin kattava, voittajan kanssa räätälöidään juuri hänelle sopivista suuvesistä paketti. Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin kommentin 9.11. klo 18.00 mennessä.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt — suuri kiitos kaikille arpalippunsa arvontaan mukaan jättäneille! <3 Onni potkaisi tällä kertaa Katjaa, joka kommentoi postausta näin:

”Aina välillä ostan listerineä, kun kotona tarpeeksi vihjaillaan yöllisestä hengityksestä (mulla suu kuivuu herkästi, varsinkin kun tuntuu että hengitän öiseen aikaan nimenomaan suun kautta), mutta nyt se on taas jäänyt. Vuoden suuvedet jos voittaisin, voisi tuo unikaverikin haluta nukkua läheisemmin enemmän (ei sillä, kierrän ongelman menemällä selkä vatsaa vasten nukkumaan ja nappaamalla käden ympärilleni).”

Onnea Katja, sinuun ollaan sähköpostitse yhteydessä!


PB049350

”Ai ensisuudelma? No totta kai muistan sen. Mutta a gentleman doesn’t kiss and tell.”

Matti

”Kyseessä ei onneksi ollut ensisuudelma, mutta seurustelun alkutaipaleella oltiin, kun Matti oli juuri kokannut minulle ruokaa ja muistan kuinka suurin huolenaiheeni oli se, oliko hampaiden välissä ruokaa, saati haisiko hengityksessä valkosipuli!” 

Noora

Mainittakoon vielä, että Listerinen valikoimasta löytyy myös näppärän kokoinen pienempi pullo, jonka voi sujauttaa vaikkapa treffejä ajatellen käsilaukkuun. Ensisuudelman lähestyessä voi illallisella kohteliaasti poistua naistenhuoneeseen puuteroimaan nenäänsä ja samalla purskuttelemaan suuvettä.

Leveitä, plakittomia hymyjä, hyväntuoksuista hengitystä ja terveellistä purskutusta päivääsi!

PB049311


Posted in and tagged , , by NOORA.