MYMMELIT KORVISSA KOHTI TOUKOKUUTA (+ARVONTA)

IMG_4768 P5011410 IMG_4766

”Miehet eivät ymmärrä elämän herkkiä puolia, sehän on tunnettu tosiasia.”

Mymmeli, jaksossa Timantti.

Tutustuttuani viime vuonna Coruun höyhenenkevyisiin mutta näyttäviin korvakoruihin, korvissani on nähty ahkerasti näitä pehmeästä ja mattapintaisesta silikonimateriaalista valmistettuja koruja. Nämä korvakorut eivät nimittäin rasita korvalehtiä lainkaan – ne painavat vain pari grammaa!

Kun Coruun valikoimaan oli nyt lisätty kerrassaan hurmaavia, aitoja ja alkuperäisiä (Moomin Characters™) muumihahmokorviksia ja pääsin valitsemaan joukosta omia suosikkejani, ehdotin heille, että arpoisimme blogissani yhdet vapaavalintaiset Muumi-korvakorut teidän kesken. Tiedän aiempien Muumi-aiheisten postausteni perusteella, että ruutujen toisella puolella on iso joukko muumifaneja, joten arvelin tämän palkinnon olevan teille kovin mieluinen. Coruun Muumi-valikoima on todella kattava – valikoimaa löytyy nimittäin Niiskuneidistä Hattivattiin ja Nuuskamuikkusesta Mymmeliin! Itse kiidän kohti kesää korvissani roikkuvien roosanväristen Mymmelien kanssa. Arvoin pitkään Mymmeleiden ja mustien Haisuleiden välillä, mutta lopulta herkän tyttömäiset Mymmelit veivät voiton. Haisulit on tosin ehdottomasti hankittava vielä myöhemmin korulippaaseen.

P5011408 IMG_4769 P5011407coruu

Näin osallistut arvontaan:

(1) Valitse suosikkisi Coruun Muumi-koruista täältä: http://www.coruu.fi/category/8/muumi-korut
(2) Jätä tämän postauksen kommenttipostaukseen kommentti, jossa kerrot mitkä korvakoruista valitsisit, jos onnetar istuisi juuri sinun olkapäälläsi.
(3) Osallistuthan 3.5. klo 21:00 mennessä.

*Voittaja saa valita itselleen vapaavalintaiset Muumi-korvakorut Coruun valikoimasta. Arvonta on toteutettu yhteistyössä Coruun kanssa. Mymmeli-korvakorut saatu Coruulta.

Minä ja Mymmelit toivotamme arpaonnea!

EDIT:// Palkinto on nyt arvottu ja onnetar istui Suvin olkapäällä, joka kommentoi näin: ”No haisulikorut tietty! Olis niin ihanat”. Voittajalle on lähetetty sähköpostia. Onnea! <3

IMG_4770


Posted in and tagged , , by NOORA.