REIPPAAN RENNOSTI CHIC

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0694 IMG_0729 IMG_0715
IMG_0691

Maailman villein kiharapilvi, syystuulet ja bloggaajan hieman väsähtänyt yleisilme eivät välttämättä ole nyt näiden asukuvien pointtina, mutta keskitytään sen sijaan asuun, joka kuvaa omaa tyyliäni päästä varpaisiin. Päiväni vietän toimiston uumenissa ja vaadin työvaatteilta ennen kaikkea mukavuutta. Välillä on toki hauska panostaa, mutta jakkupukumuottiin minua on turha yrittää sulloa ja en osaa kuvitella sellaista päivää, jolloin kopistelisin korkojen kera pitkin toimiston käytäviä.

jakku/ blazer  VERO MODA  shortsit/ shorts  VERO MODA  kengät/ shoes  CONVERSE  laukku/ bag  LOUIS VUITTON (second hand)  paita/ shirt  GINA TRICOT  kello/ watch  GUESS  rannekoru/ bracelet  GUESS

Mutta jos jakkupuku tarkoittaa rentoja shortseja ja lempparibleiseriäni, I’m in! Maustoin tätä nuorekasta toimistolookia hieman punaisella huulipunalla (taas!) ja tennareilla, unohtamatta tuota Louis Vuittonin secondhand-hankintaani. Minun on pakko myöntää, että minun on tullut käytettyä Speedyäni todella vähän. Onneksi en hankkinut sitä kaupasta normihintaisena, vaan blogikirppiksen kautta. Vanhat lukijat saattavatkin muistaa kuinka pettynyt olin laukun laatuun, kun vetoketjun vedin jäi yhtäkkiä käteeni ja laukku reissasi useamman kuukauden Ranskassa korjattavana. Laukku on ollut niin vähän käytössä, että vielä vuodenkaan jälkeen ei tuo uusi vedin ole patinoitunut muita nahkaosia vastaaviksi. Laukun printti ja koko ovat kuitenkin edelleen kovasti mieleeni, joten silloin tällöin laukku pääsee ulkoilemaan. Ja onpahan sitten edes yksi perintölaukku tuleville tyttärilleni annettavaksi.. ;)

candc18913

Tässä kuitenkin siis yksittäinen esimerkki siitä, miltä päivisin toimistossa näytän esimerkkinä teille, jotka olette pyytäneet asupostauksia myös työpukeutumisestani. Rentoa, reipasta, mukavaa, paljolti sitä mitä asuistani löytyy muutenkin. Yllä olevaan kollaasiin kokosin vielä kaksi muuta lookia, jotka pukisin koska tahansa päälleni. Tuotteet löytyivät Gina Tricotin valikoimista ja eilinen kaukokaipuuni aiheutti jo sen, että tuo Pariisi-pusero on kotimatkalla luokseni. Juuri tämän takia en mielelläni kollaaseja teille tee.. ;)

Monen toimistopukeutujan asuja rajoittavat pukukoodit- olisikin mielenkiintoista kuulla millaisilla jutuilla te tuotte persoonaanne esiin asuissanne.

// Hi guys! Here’s one example of my officelooks. I work in the office so I like to wear comfortable clothes. It’s also important that the officeclothes are chic, but I definitely want to include my personality to the outfits. I’m not a big fan of high heels and blazers, but I loved this look so much! The officewardrobe can also be fun!


Posted in muoti and tagged by NOORA.