SÄDEHTIVÄN SUNNUNTAIN PIKA-ARVONTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Löysin teille jotakin ihanaa- jotakin sädehtivää, tuikkivaa, pinkkiä, piristystä syksyyn. Olemme asustelleet täällä uudessa blogikodissa nyt parisen viikkoa. Kotiutuminen on sujunut paremmin kuin hyvin ja olen ollut uudessa kodissani todella onnellinen. Huikea tiimi, noorannäköinen blogiulkoasu, ja TE. Superiso joukko vakiolukijoita on rohkaistunut kommenttejaan jo tännekin jättämään ja ihania uusia tuttavuuksiakin on jo solmittu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hih, nyt arvotaan teille pieni tupaantuliaislahja. Ostin arvottavaksi korvakorut korumerkiltä, joka on yksi omista suosikeistani. Pienen pieni palkinto toivottavasti ilahduttaa uutta omistajaansa.

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Jätäthän kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut voiton osuessa kohdalle. Myös ruusut ja risut ovat tervetulleita! Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy jo huomenna klo 23:59. Onnenpotkuja arvontaan!

Sädehtivää sunnuntai-iltaa ja energistä starttia uuteen viikkoon! <3

Muistathan, että Curiouser & Curiouseria voit seurailla myös:

BLOGGERISSA  BLOGILISTALLA  BLOGLOVINISSA FACEBOOKISSA INSTAGRAMISSA

// Time to organize a little giveaway for my readers! Unfortunately this time the giveaway is only for my Finnish readers, but I want to wish you all a great Sunday evening!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.