OMENAINEN HERKKUVIDEO

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Syksyn tultua minua on purrut hurjan vihainen liikuntakärpänen, jonka pureman vuoksi en osaa enää edes viettää rauhallista sunnuntaipäivää sohvanpohjalla. Tästä puremasta on aiheutunut myös se, että erilaisia terveellisempiä vaihtoehtoja suklaapatukoille ja muille _liian helpoille välipaloille_ on ollut pakko keksiä, että energiaa riittää varmasti liikunnan jälkeen vielä muuhunkin.

Tällä kertaa kokeiltavan arvoinen resepti löytyi niinkin näppärästi kuin vain aamupuuroa tehdessäni Elovenan valmispuurohiutalepaketin kyljestä. Hieman reseptiä muokkailtuani syntyikin yllättäen uusi lemppariherkku, joka soveltuu niin aamupalaksi kuin välipalaksikin. Nälkä pysyy loitolla tällä täyttävällä smoothiella kauan ja jos yksi omena päivässä pitää lääkärin loitolla, niin tuolla määrällä vitamiineja niiden syysflunssien nujertamisen luulisi olevan todella vaivatonta.

Epppuuuu, lenkille!

// Hi guys! With this simple recipe I found my new favourite smoothie which tastes so good for example after working out! And it has so many vitamins, that autumn flus will definitely leave me alone. So good!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.