MUUTTO

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Uusi seikkailu. Muutto.

Tänään aamupala maistuikin tavallista herkullisemmalta. Parvekelasien takana puhaltelevat syystuulet ja muuttolaatikot on purettu uudessa blogikodissa. Olo on odottavainen ja jännittynyt, onhan edessä sentään blogihistoriani suurin mullistus. Hyvä sellainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arabian uusi muumitulokas, uusi seikkailumuki Muutto, on kuin tehty tähän vaaleanpunaiseen aamupalapöytään. Minua ei sentään pyrstötähti ajanut vanhasta blogikodista uuteen niin kuin Muumilaakson kansalle kävi, mutta yhtä vikkelästi pakkasin muuttolaatikkoni, kun tilaisuus muuttoon tarjoutui.

Täällä ollaan. Ihana huomata, että navigaattori osasi ohjata teidätkin jo uuteen kotiini.

// Welcome to Curiouser & Curiouser’s new home. Here we are feeling so excited. I have a feeling that we are going to have so much fun. Did you notice the newest Moomin mug from Arabia on my breakfast table? It is called ”The Move”, what a coincidence.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.