VALMIINA MUUTTOON

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ajattelin ensin kirjoitella teille pitkät pätkät kaikesta siitä, mitä kolmen vuoden aikana on tapahtunut. Tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin. Nyt on aika suunnata rohkein mielin kohti uutta, eikä jäädä rypemään menneessä.

 

Huomenna on aika purkaa muuttolaatikot uudessa osoitteessa;

http://curiousnoora.refashion.fi/

 

Mikäli siis haluat tietää, millainen tuo hetki sitten tilaamani leotakki onkaan, tai mikä herkku syksyn herkullisimmista omenoista viikonloppuna taiottiin, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi uuteen kotiini. Siellä me tuttuun tapaan Epun kanssa odotellaan teitä, synttärifiiliksissä itse asiassa, sillä pikku karvakorva täyttää tiistaina 4 v. <3

 

Ihan kuin olisin kuullut juuri muuttoauton starttaavan..

 

Psst. Blogilistan ja Bloglovinin kautta seuraaville tiedoksi, uusi osoite päivittyy sinne automaattisesti. Blogger-lukijoille annan ohjeistusta vielä myöhemmin. Muistakaahan seurailla myös Facebookia ja Instagramia!

 

// Tomorrow is the day! My blog is moving to a new address: http://curiousnoora.refashion.fi/. I hope to see you there! <3


Posted in Yleinen by Bella.