MARJAPUUROINEN MAXIMEKKO SYYSJUHLIEN LOOKISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


| mekko |  ZARA   | sukkahousut |  AARRE   | korvakorut |  MONKI


Viime lauantaina minusta tuli toistamiseen kummitäti. Olen valtavan iloinen molemmista pienistä kummitytöistäni ja tunnen suurta iloa ja etuoikeutta siitä, että saan olla juuri heidän kummitätinsä. Siskoni ja paras ystäväni miehineen ovat näin suuren kunnian luottaneet haltuuni ja aion tehdä parhaani kummittelussa, yhdessä Matin kanssa toki. Nopu-täti lupaa hoitaa, hemmotella ja halia aina, kun siihen on tarvetta. Kummitätinä oleminen onkin yksi ihanimmista titteleistä kantaa; mikä olisikaan ihanampaa kuin seurata pikkuisten kasvua ja osallistua heidän elämäänsä. Ihan parasta!

Kummitäti suuntasi viime viikonloppuna juhliin Zaran marjapuuronpunaisessa maximekossa, joka on mielestäni täydellinen valinta syksyisiin juhliin. Mekkoni herättikin jo kiinnostusta keskuudessanne Instagramin puolella ja huomasin, että se löytyy edelleen Zaran verkkokaupasta. Tämä siis vinkkinä, jos joku metsästää vielä mekkoa juhlakautta ajatellen. Kauniisti laskeutuva materiaali, selän nyöriyksityiskohta ja vyö, tekivät kokonaisuudesta mielestäni todella ihastuttavan ja monikäyttöisen. Jo nyt horisontissa siintävät seuraavat juhlat, johon aion tämä mekko ylläni suunnata.

Päätin hemmotella viime lauantaina hieman itseäni ja suuntasin Kaukajärven Blade Hairiin laitatuttamaan hiukseni juhlakuntoon. Rakastan erilaisia kampauksia, mutta olen äärimmäisen huono tekemään niitä itselleni. Varasin siis Fatemehille pikakampausajan ja annoin hänelle vain kaksi toivetta, hiusten tulisi olla rennosti kiinni. Hän toteutti toiveeni paremmin kuin osasin odottaa ja nuttura oli täy-del-li-nen. Ja kesti erinomaisesti koko päivän ajan – nämä kuvat on nimittäin otettu vasta illanhämärässä! Kun hän pujotti vielä kampaukseen mukaan muutaman helmen, olin niin otettu, että totesin välittömästi kampauksen sopivan vaikkapa hääkampaukseksi. Niin kaunis!

Kuinka ihanaa olikaan pitkästä aikaa laittautua juhlan kunniaksi parhaimpiinsa. Siskoni hoiti juhlissa kuvaamisen ja minä ehdin nauttia toistamiseen kummitätiytymisestä koko päivän ajan. Mutta tästä se seikkailu vasta alkaa, mitä kaikkea kummitätinä pääsenkään vielä kokemaan, näkemään ja myötäelämään. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.