PIKKUNUKKEJA JA IHONHOITOA – HURMAAVAN PR-TAPAHTUMAN ANTIA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Laura Mercier-tuotteet blogin kautta saatu.

Osallistuin jokin aika sitten ihanan aurinkoiseen pr-tapahtumaan, jossa bloggaajat pääsivät tutustumaan Skincity.fi-verkkokaupan konseptiin ja heidän valikoimaansa. Kyseessä on siis kauneuden ja ihonhoidon verkkokauppa, joka kokoaa yhteen tarkoin valittuja brändejä. Oletko kuullut esimerkiksi Osmosista tai PRIORI’sta? Minä en ollut, mutta tehtyäni muutama kuukausi sitten Skincityn ilmaisen ihotestin heidän nettisivuillaan, kosmetologit valitsivat testattavakseni juuri näiden brändien tuotteita ja kuinkas sitten kävikään – löysin ammattilaisten vinkkauksesta uusia luottotuotteita! Ihotestin pohjalta kosmetologi tekee siis juuri sinulle kokonaisvaltaisen ihoanalyysin ja lähettää sähköpostiisi tuotesuosituksia, jotka on räätälöity vastauksiisi perustuen. Kä-te-vää!

Tapahtumassa pääsimme tutustumaan Skincityn tiimiin sekä herkuttelemaan ja pääsipä jokainen istahtamaan myös meikkituoliin. Aurinkoisen mielen lisäksi tapahtumasta tarttuikin mukaan ihania uusia oppeja ja tuttavuuksia.

Tapahtumassa kosmetologi Laura Andersson valitsi juuri minulle sopivat Laura Mercier-tuotteet Skincityn valikoimasta ja eilen pääsin innoissani availemaan postin tuomaa pakettia, jossa nämä aarteet nyt saapuivat luokseni. Arvostan kovasti tällaisia pr-lähetyksiä, joissa tuotteet ovat juuri minulle sopivia ja pääsevät takuuvarmasti käyttöön! Sisältö olikin todella mieluinen. Uusi irtopuuteri minulla ehti jo jonkin aikaa olla hakusessa ja tuo ruusukultainen luomivärikynä tulee pääsemään testiin välittömästi. Lähetyksen mukana saapunut sävyttävä kosteusvoide sen sijaan tulee olemaan täydellinen kesää ajatellen, koska sävyttävä voide soveltuu käytettäväksi meikkivoiteen sijasta. Brändinä Laura Mercier on minulle entuudestaan tuntematon, mutta juuri se Skincityn konseptissa onkin niin koukuttavaa – kosmetologit suosittelevat sinulle ihotestin pohjalta tuotteita, joita et välttämättä itse olisi tajunnut testata!

Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä jos kerron, että olen aivan pähkinöinä Skincitystä myös siksi, että lähetysten mukana tilaaja saa itselleen pienen Kokeshi-nuken ystävyyden osoitukseksi. Rakastan yli kaiken harkittuja yksityiskohtia ja tämä jos mikä sulatti sydämeni! Kuulin tapahtumassa, että moni jopa keräilee näitä hurmaavia pieniä nukkeja.  Itselläni Kokeshi-nukkeja on jo kaksi, ja ne löysivät paikkansa olohuoneen pöydältä. Jopa isäni kiinnostui näistä, kun bongaili kuvia Kokesheista instassa ja instastoryissani: ”Mitä ihmeen pikkuotuksia kuvissasi oikein viime aikoina on näkynyt?!”. Äitini sen sijaan lupasi tarjota niille rakastavan kodin jos joskus kyllästyn aarteisiini. Rohkenen epäillä, että niin kävisi.

Kokonaisuutena Skincity on upea konsepti ja eritoten ihotestin kautta voi parhaimmillaan löytää apua ja luottotuotteita ihonhoidon haasteisiin – rohkeasti siis vain kokeilemaan!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.