DREAM TEAM

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mistä on loppukesän ihanat lämpimät illat tehty? Hyvästä seurasta, piknikherkuista, nokkavista lokeista, junassa höpöttämisestä, uusista tuttavuuksista, unelmista ja odotuksista, jännityksestä ja naurusta. Niistä oli ainakin maanantai-ilta tehty. Tarkemman selontoen Re:fashion-tiimin maanantai-illasta voit käydä lukaisemassa täältä.

 

Blogimuuttoon on aikaa enää muutama hassu päivä. Jännitys alkaa kihelmöidä mahan pohjassa oikein kunnolla ja käyn varmaan kymmenen kertaa päivässä vain fiilistelemässä uudessa osoitteessani tätä jännittävää muutosta. Koska niin moni toivoi, että pakkaisin muuttolaatikkoon myös vanhat postaukseni, olen tehnyt päätöksen siitä, että vanha blogini jääköön tänne taustalle. Uuteen blogiin tulee näillä näkymin linkki, josta pääsette juttujani tännekin lueskelemaan. Tallenna kuitenkin jo ihmeessä uusi osoitteeni talteen, sillä mitään uutta ei tietenkään enää blogspotin puolelle sunnuntain jälkeen ilmesty. Hurjaa, siis niin hurjaa.

 

 

Jätän vanhan kodin kuitenkin mielelläni taakseni, sillä tiedättekös, meillä on aivan dream-team kasassa tuolla Re:fashionissa! Toki vähän jännitti aluksi hypätä mukaan minulle entuudestaan tuntemattomien typyjen jengiin mukaan, mutta mielelläänhän tuollaisten ihanuuksien kanssa viettää vaikkapa maanantai-illan Kaivopuistossa. Idan kanssa ehdimmekin tutustua jo paremmin pitkien junamatkojen ansiosta, ja onkin ihanaa, että meitä tamperelaisia portaalista löytyy kaksin kappalein, joten reissuseuraakin löytyy aina.

 

Enää muutama päivä, hei kaverit, nyt jännittää!

 

 

mekko/ dress  VILA  kengät/ shoes  CONVERSE  kello/  watch  GUESS 

rannekoru/ bracelet  GUESS   laukku/ bag  NYPD  kangaskassi/ bag with stripes  H&M

tekonahkatakki/  fake leather jacket  STRADIVARIUS

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA
CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

// Only a few days left and my blog will move to a new address, so exciting! Here’s some pictures of the outfit I wore to our Re:fashion-meeting. Stripes and some more stripes, me likey!


Posted in Yleinen by Bella.