MUSTAA VALKOISELLA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mustavalkoinen yleisilme jatkui vaatetuksessa vielä eilenkin, kun suuntasin avecini kera juhlistamaan uutta, innovatiivista ja ainutlaatuista ravintolamaailmaa Ratapihankadulla. Tuo tilaisuus ansaitsee kuitenkin ehdottomasti oman postauksensa, joten keskitytään nyt aluksi lanseeraustilaisuuden asuun.

bleiseri/ blazer  H&M (secondhand)   t-paita/ t-shirt  H&M  (secondhand)

farkut/ jeans  H&M  laukku/ bag  NYPD   kengät/  shoes  CONVERSE

 

Tyhjensin jokin aika sitten oikein urakalla Paubella’sin blogikirppistä. Haalin saaliikseni ensinnäkin tuo aivan upean oversized-bleiserin, joka oli todellakin nappihankinta! Ylisuuren bleiserin sisuksiin uppoaa näin syksyllä hieman lämpimämpikin pusero ja tyylikäs mustavalkoinen väritys tekee bleiseristä ajattoman ja klassisen hankinnan. Samaiselta blogikirppikseltä löytyi myös bleiseriinkin sopiva mustavalkoinen pusero, jota somistaa suloinen kultainen vetoketju.

Koska aivan täysin en halua omaa tyyliäni ”jakkupukulinjaukselle” vaihtaa, valitsin jalkaani rouheat vaaleansiniset farkut, jotka tekivät lookista omannäköiseni. Tällä asulla pärjäsi niin päivän toimistolla kuin illan bileissäkin.

Psst. Moni on ehtinyt jo kysellä kuinka blogin seuraaminen tuon muuton myötä onnistuu, ja tällä hetkellä parhaiten kärryillä pysyt ehdottomasti blogini Facebook-ryhmän kautta. Blogi päivittyy vielä täällä Blogspotin puolella parin päivän ajan ja tarkempaa infoa muutosta saatte ensitilassa! <3

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

// Look what great pieces I found from an amazing blogfleamarket! I love fleamarkets and as you can see, sometimes you might find amazing pieces! The oversized blazer is my absolute favourite and I also found a matching t-shirt to go with it. This look was so comfortable and chic and it was the perfect choice for celebrating the new Foodstation here in Tampere yesterday!


Posted in Yleinen by Bella.