HATTARAISENA HELSINGISSÄ

Tuo Minna Parikan laukku on jo tähän mennessä ollut yksi elämäni parhaimmista hankinnoista ikinä. Tuo hattaraisen hellyyttävä laukku ei tarvitse kaverikseen kuin mustavalkoisen, kovin tavallisen asun, ja jos oikein villiksi ruvetaan, niin kaulaan voi kietoa vielä värimaailmaan soveltuvan huivin. On se kyllä melkoinen herkku laukuksi.

Junailin tosiaan vielä eilen Helsingistä kotiin ja onnistuneen päivän jälkeen oli ihana käpertyä Matin kainaloon. Rakastan junalla matkustamista, mutta olen reissupäivien jälkeen aina aivan poikki ja aamulla unta olisi riittänyt vielä enemmänkin. Työt kuitenkin kutsuvat ja perjantaista on tulossa vähintäänkin mielenkiintoinen päivä. Enpä olisi ikinä uskonut meneväni enää tämän kevään aikana Hakametsään, mutta never say never, ilveskissanainen aikoo suunnata täysin vieraalle maaperälle kannustamaan TAMPERETTA. Tamperetta, ei Tapparaa, onko selvä? Takkia ei siis ole käännetty.


TAKKI / JACKET VERO MODA   LAUKKU / BAG MINNA PARIKKA  HUIVI / SCARF BIKBOK  FARKUT / JEANS SEPPÄLÄ  AURINKOLASIT / SUNGLASSES D&G  TENNARIT / SNEAKERS FILA  NEULE / SWEATER SIZE 8 NEEDLE

KUVAT / PHOTOS : IINA / MOUMOU


enkku2-1-1

I spent a happy day in Helsinki yesterday. It is such a beautiful city. Me and my pink Parikka-bag had a great day, but now it’s time to say hello to Friday and the weekend. Yay!


Posted in and tagged by NOORA.