BLOCKFEST 2016 | SARI

Olen nyt niiiin innostunut näistä streetstyle-henkisistä Blockfest-kuvista, että tässä vielä ainakin yhden postauksen verran asufiiliksiä täältä Tampereelta. Lisää ottamiani asukuvia festariväestä löydät täältä!

SARI

MEKKO ADIDAS    REPPU PUMA   LIPPIS ADIDAS    SUKKAHOUSUT H&M    TENNARIT  STADIUM     KORVAKORUT GLITTER

Kävin eilen ennen Blockfestejä tekemässä työkaverilleni Sarille poimitut palmikot mimmin bilelookia täydentämään. Lettikampaus sopi Sarille mielettömän hyvin ja Kim K.-kampaus oli kuin tehty Blockeille!  Erilaisia lettikampauksia näkyi festariväen kutreilla paljon, ja kaikki me, jotka hikoilimme kiharat päässä auringonpaahteessa varmastikin toivoimme, että aamulla olisi tullut laitettua letit päähän.. Pienenä  vinkkinä mainittakoon, että hiuksiin kannattaa tällaista kampausta tehtäessä suihkuttaa hieman lakkaa tai kuivashampoota jo tekovaiheessa- hiusten käsittely on silloin helpompaa ja lopputuloksesta tulee kuohkeampi, myös klipsipidennyksillä saa lisää volyymia lookiin!

Sarin sporttinen look oli päästä varpaisiin asti aivan ihana ja Adidas-mekko herätti allekirjoittaneessa kateutta. Oma Blockeja varten tilattu Addun mekkoni on nimittäin seurantakoodin mukaan edelleen matkalla luokseni. Se siitä sitten. Asukriisiähän siinä vähän pukkasi päälle, mutta päätin lopulta olla sressaamatta ja heitin päälle luottovaatteita.

Blockfest Day 2 on jo kovassa vauhdissa, ootko säkin täällä?!

enkku2-1-1-1

Sari’s Blockfest-look was chic and sporty and I was so happy, when I got the chance to take some outfitpics of this gorgeous lady! The braids are made by me, and the Kim K.-looks so stunning on her.


Posted in and tagged , by NOORA.