LUNCH WITH DADDY

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Lounastunti kolkuttelee jo monella työläisellä ja koululaisella oven takana, siksipä ajattelinkin vinkata teille eräästä käymisen arvoisesta ravintolasta, jossa itse käväisin ensimmäistä kertaa sunnuntaina. Koskikeskuksen Daddy’s Diner on jo pitkään houkutellut luokseen värikkäillä mainoksilla ja spesiaalin sisustuksensa voimin, joten oli viimein aika käydä kurkkaamassa millaisia herkkuja ruokalista pitääkään sisällään.

 

Mä tykästyin heti. Tai kuinka kukaan voisikaan olla tykkäämättä, kun salissa sinut vastaanottavat niin Batman kuin Supermieskin. Ruokalistalta löytyy hurja määrä herkuteltavaa, niin pieneen kuin isoonkin nälkään ja mukana ollut kasvissyöjä maminikin, löysi herkullisen setin lautaselleen. Pientä miinusta on annettava siitä, että ruuan tulo kesti melkoisen kauan, mutta kyseessä oli kuitenkin sunnuntai-iltapäivä ja ihmisiä oli hurjasti liikenteessä, joten tämä annettakoon anteeksi ja jäipähän meillekin sopiva hetki päivitellä Instagramiin Designtori-kuulumisia ja ihastella ostoksia. Ja voin vannoa, että jokainen murunen lautasellani oli kaiken sen odottamisen arvoista..

 

 

En ole hampurilaisten suurin ystävä, mutta tällä kertaa laitoin tilaukseen Italian Style-burgerin, jonka välistä löytyi niin pestoa, rucolaa, tomaattia kuin mozzarellajuustoakin. Hampurilainen oli niin hyvää, että se nousi kertaheitolla parhaiden hampurilaisten joukkoon, jonka olen ikinä syönyt! Alle kymmenen euron annoksesta ei jäänyt lautaselle muruakaan ja jopa ranskalaiset maistuivat tuona päivänä tavallista paremmilta. Koko pöytäseurueemme oli ruokaan enemmän kuin tyytyväinen ja Daddy’s Dineriin on suunnattava pian uudelleen, sillä tämä osasto jäi vielä kokonaan testaamatta..

 

 

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

 

// Yummy indeed! I visited Daddy’s Diner at Koskikeskus for the first time in my life last Sunday and I must to admit that I ate the best hamburger ever! The Italian style burger was so so good that I think I have to go back there soon!


Posted in Yleinen by Bella.