LOOKING GRRRRLICIOUS!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

 

takki / jacket  20,00EUR (SALE)  neule / sweater 19,95EUR  kaulakoru / necklace 34,95EUR

tregginssit / treggings  14,95EUR  laukku / bag  24,95EUR 

kengät / shoes 39,95EUR

 

Kun johonkin muotivillitykseen hurahtaa, niin se on menoa sitten. En olisi vielä muutama vuosi sitten kuvitellut, että seisoisin Duomon edessä leopardipilkuin kuorrutetussa maxihameessa tai metsästäisi haukan lailla pilkullisia pöksyjä kesän loppualeista. Todistusaineistoa löytyy molemmistakin hurahduksista, mutta pitäisiköhän huolestua, kun H&M:n alennusmyynneistä päätin hetkeäkään epäröimättä klikata kotiin kuositetun takin?

 

 Syksy on usein pimeää, sateista ja ankeaa aikaa ja jo pelkästään vaatemyymälöiden hyllyiltäkin sen huomaa, ihmiset kääriytyvät tuolloin mieluiten tummiin väreihin. Myös minä. Minulle on kuitenkin tärkeää tuoda asuun ”sitä jotakin”, joko printein tai vaikkapa asustein. Jos puolet asun pinta-alasta on pilkullista printtiä, niin voidaan varmaan puhua melkoisestakin katseenvangitsijasta.

 

Turha tässä on kai selitellä. Se olen sitten minä, joka kiitää syysmyrskyissä Hämeenkadulla pilkkutakki ylläni leopardin lailla.

 

 

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

 

 

// What can you do, I have fallen head over heels in love with this grrrlicious print.

I hope my new jacket will be here soon, I just can’t wait.


Posted in Yleinen by Bella.