HEY CUTIE, HERE’S YOUR SMOOTHIE

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Olin tulossa kertomaan teille siitä, kuinka flunssaisen mielen piristää syksyinen, suomalaisen luonnon antimista shakerissa smoothieksi survottu vitamiinipommi, mutta tulinkin yhtäkkiä toisiin ajatuksiin. Tämän flunssailijan hyvään mieleen olette nimittäin TE antaneet nyt sellaisen energiaruiskeen, että nuhakin alkaa olla jo historiaa (okei, pienet aplodit myös nenäsumutteelle, joka on tehnyt taikojaan).

Alkuviikosta hurmavista hurmaavin Marika linkitti blogini yhdeksi lempiblogeistaan, tänä aamuna siinä nenän niistelyn lomassa luin lähes tippa linssissä Re:fashionin Behind the Scenes-blogia, jossa kerrottiin siitä, miksi juuri C&C on tärkeä osa uutta portaalia ja nyt äsken kommenteja lueskellessani, myös Laura tuli kertomaan, että blogini on yksi hänen suosikeistaan. Olen oikeasti tälläisistä kehuista niin otettu, ettei siinä tarvita edes enää smoothieita hymyn huulille tuomiseen. Kiitos. Olette te aikamoisia.

Mutta koska siellä ruudun toisella puolen saattaa olla joku, joka potee tätä samaista flunssaa, laitan syksysmoothien reseptin ihan varmuuden vuoksi jakoon.

Vaikka kesä on tuoreiden ja herkullisten marjojen ja kasvisten aikaa, ei sovi unohtaa, että myös syksyllä on melkoisia vitamiinin lähteitä saatavilla. Tällä kertaa smoothiemasiinaan löysivät tiensä kaksi vasta hetki sitten puusta pudonnutta omppua, kourallinen torikojusta ostettuja mustikoita ja hieman pakkaa sekoittamaan kirpsakan makuisia puolukoita. Tämän lisäksi supersmoothiesi ei kaipaa kuin lorauksen rasvatonta jugurttia ja maitoa, jonka jälkeen se onkin valmis herkuteltavaksi.

Tiedättehän sen sanonnan, omena päivässä pitää lääkärin loitolla; tämän setin jälkeen ei ole siis muuta vaihtoehtoa kuin herätä terveenä ja pirteänä huomiseen päivään! ;)

 

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

 

// My kind of snack. Fresh fruits and berries mixed together. So good.


Posted in Yleinen by Bella.