SISKOKULLALLE

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Täällä sitä köllötellään, flunssassa sängyn pohjalla. No ei se mitään, elämässä on suurempiakin murheita ja sainpa (teko)syyn katsella taivaskanavilta Marley & Me 2:n, joka oli niin hirveää kuraa, että kuumehan siitä vaan nousi. Sen ykkösosan katsoin viikonloppuna vain puoleen väliin. Ei sitä vain yksinkertaisesti voi katsella loppuun.

Ennen tätä pöpöhyökkäystä ehdin kuitenkin viime perjantaina juhlistamaan rakkaan ja ainoan pikkusiskoni Roosan syntymäpäiviä. Roosa ostaa minulle aina niin ihania lahjoja, että minulla oli kauheat paineet koota Roosalle kiva, käytännöllinen lahja, joka sisältäisi sekä tyttöhömppää että vähän jotain hyödyllistäkin. Huomaatteko kuinka värikooditin tuon paketin? ;) Visuaalinen silmäni oli tuohon komboon lopulta niin tyytyväinen!

Jätin siis tietoisesti esittelemättä VICTORIA HAS A SECRET-postauksessani tuon Roosalle antamani Vanilla Lace-vartalovoiteen, joka tuoksuu muuten syötävän hyvältä. Roosa testaili heti voidetta käsivarsiinsa ja tuoksui koko illan niin huumaavan vaniljaiselta, että taidan itsellenikin tilailla tuon putelin vielä Parfyymi.fi:ltä. Moni innostui kovasti tuosta verkkokauppavinkkauksestani taannoin, ja nyt haluankin ehdottomasti kuulla mitä tuoksuja laitoitte tilaukseen?

Pakettiin sujautin myös Guessin sinikeltaisen alustopin ja paketin lopullisen lookin viimeistelivät Pilgrimin sinisenä kimaltelevat korvikset. Huh, nyt on taas onneksi muutama kuukausi aikaa miettiä, mitä ihmettä siskokullan joulupakettiin käärisin.

Ensin on kuitenkin mietittävä kuinka pääsen tästä flunssasta eroon.

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

// My dear sister had her 22nd birthday on Friday and I decided to get her something cute and girly! Victoria’s Secret’s Vanilla Lace body butter smells amazing and with that, I gave her a beautiful top from Guess and blueish Pilgrim earrings. What do you think of the outcome?


Posted in Yleinen by Bella.