TALVIVAATTEET, JOITA JÄÄN KAIPAAMAAN KEVÄÄN KOITTAESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


PIPO KIVAT /*saatu   FARKUT MONKI   KENGÄT ECCO /*saatu
KEVYTUNTUVATAKKI JOUTSEN /*saatu  PUSERO AARRE\WOMAN /*saatu brandrep-yhteistyön myötä


Ei puhettakaan siitä, että jaksaisin avautua tai kiukutella takatalvesta – katupölyistä ja siitepölyistä kärsivänä en voi kuin todeta, että tämä tuli tarpeeseen! Kun pölyallergiaan yhdistää vielä poskiontelo- ja nielutulehduksen rippeet, kombo ei ollut mikään kovin hehkeä keväänaloitus. Tänään ei siis puhuta takatalvesta, mutta sitä aasinsiltana käyttäen, päätin koota vielä yhteen postaukseen vaatteita ja asusteita, joita tulen kesällä kaipaamaan. Mikäli olette poikenneet talven varrella blogissani asukuvia bongailemassa, voin melkeinpä väittää, että tämän postauksen asussa on paljon tuttua!

Aloitetaanpa lempparistani, ah ja voi tuota Joutsenen takkia. Olen saanut takin työni kautta, sillä kuten moni teistä saattaakin muistaa, olen jo jonkin aikaa kuvannut Joutsenelle sosiaaliseen mediaan materiaalia. Sen lisäksi, että työ on ollut hurjan mieluisaa, olen sen kautta löytänyt tieni maailman parhaimpien untuvatuotteiden pariin. Saamani takki on ollut ehdottomasti käytetyin talvitakkini ja Joutsenen laadun tuntien, tiedän samaisen takin ilahduttavan vielä tulevinakin talvina. Ajaton ja pitkä malli, täydelliset taskut ja iso huppu – takkini on kaikkea mitä takilta voi edes toivoa!

Blogin ansiosta myös asustekaappini sai talven aikana ihanaa täydennystä. Tutustuin Kivatiin kuvausten aikana ja rakastuin yli kaiken heidän tuotteisiinsa – joita en edes alunperin tiennyt löytyvän myös aikuisille! Laadukkaita materiaaleja, kauniita tuotteita ja värivalikoimaa laidasta laitaan kattavasta valikoimasta käyttööni päätyi niin pipoja, hanskoja kuin kaulureitakin. Kivatin tuotteita hankin paljon lahjaksi myös ystävilleni, jotka talven aikana viettivät merkkipäiviään.

Joko olette kyllästyneet jatkuvasti kuvissa näkyneisiin, pari vuotta vanhoihin Eccon töppösiini? Vilukissa rakastaa näitä kenkiä pehmeän vuoren ja käytännöllisyyden takia, enkä malttaisi millään laittaa niitä kesäteloille. Kengät ovat onneksi ahkerasta käytöstä huolimatta kuin uudet, joten tapaamme jälleen taas syksyllä.

Siinä talven luottokomboni! Tässä asussa on talvivaatteiden lisäksi kuitenkin myös paljon muuta mieluista. Parhaat farkkuni löysin sattumalta alkuvuodesta Monkista ja Aarre\womanin laventelinen pusero toi kevään mukanaan. Aarre\womaniin olen tykästynyt ambassador-yhteistyön kautta niin, että brändin tuotteet ovat ehdottomasti nykyään käytetyimpiä vaatteitani.

Talvivaatteet on jo ainakin ajatuksen tasolla pistetty pakettiin, mutta tänäkin aamuna ikkunan takana hohti valkoinen maa – toistaiseksi tällä lookilla pärjää siis edelleen äärimmäisen hyvin! ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.