TARINA, KIRPPISTELIJÄN HELMI TAMPEREELLA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kun sähköpostiini kilahti yhteistyötarjous vasta-avatulta Kirpputori Tarinalta, pomppi tämä kirppiskeiju innosta. Mahtavaa, että Tampere on saanut uuden ihanan kirpputorin keskusta-alueen sykkeeseen! Kirpputori Tarina sijaitsee Laukontorilla (Laukontori 4, 33200 Tampere) ja mikä kirppistelijän helmi sieltä löytyykään!

Tarina on koottu kahteen kerrokseen. Yläkerrassa voit nautiskella herkulliset leivoskahvit ja alakerrasta tehdä toinen toistaan mahtavampia löytöjä. Tarina on siisti, kauniisti sisustettu kirpputori ja näin myyjän näkökannalta on heti annettava kehuja pöytien runsaasta rekki- sekä pöytätilasta. Vilskettä ja vilinää näytti Tarinassa olevan eilen, kun vein omia vaatekaappini aarteita myyntiin. Syksyisiä neuleita ja asusteita, kuten huiveja ja laukkuja, löydätkin pöydästäni nro 122. Koska tarkoituksenani oli raivata nyt toden teolla tilaa vaatekaappiin, päätin hinnoitella tuotteet niin, että mikään tuote ei pöydässäni maksa 7 euroa enempää. Pöydässäni on myynnissä paljon upouusia tuotteita sekä muun muassa englanninkielisiä tyttöhömppäkirjoja sateisia syysiltoja silmällä pitäen.

Kirpputori Tarina tarjoaa myyjälle erilaisia mahdollisuuksia tuoda tavaroitaan myyntiin; voit varata itsellesi itsepalvelupöydän (32 €/ 6 vrk), voit tehdä sopimuksen provisiomyynnistä, jolloin Tarina hoitaa kaiken puolestasi ja saat myynnistä tietyn prosenttiosuuden tai voit jättää Tarinalle tavaroita lahjoituksena, jolloin tavaroiden myyntituotto ohjataan eläintensuojeluun! Ja mikä parasta, Tarinasta saat tunnukset Kirppari-Kalle-nettisivustolle, jossa voit itse seurata tuotteittesi myyntiä, niin kätevää!

Lue Tarinasta lisää täältä (klik!).

 

 

Ja nyt kipin kapin tyhjentämään pöytääni.. ;)

 

 

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

 

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Kirpputori Tarinan kanssa.

Bloggaaja saanut yhteistyön kautta myyntipöydän alennettuun hintaan.

 

// I looove flea markets and I was so happy to figure out that a new fleamarket, Tarina, was opened here in Tampere last July. Excellent!

 


Posted in Yleinen by Bella.