LETTIKESTIT & PUNAHUULET

Hei se on maanantai taas! Täällä herättiin uuteen viikkoon energisin ja hyvin mielin, toivottavasti myös siellä. ♥_♥

Tein viikonloppuna pitkästä aikaa itselleni letit, jotka sopivat täydellisesti lauantain lekotteluun ja sporttailuihin. Niiden ansiosta sain myös kutrini kätevästi kikkuralle sunnuntaita varten, joten letit voivat parhaimmillaan pelastaa parikin huonoa hiuspäivää. Kim K:ta voisi kaiketi tästäkin kampauskokeilusta syyttää, sillä Kardashianin klaanin Instagram-feedit ovat tätä tyyliä olleet nyt viime aikoina pullollaan.

Lettien lisäksi sipaisin huulilleni hieman punaa, sillä halusin päästä heti kokeilemaan tuota täydellisen oloista Lumenen uutukaista, huuliöljyä. Huuliöljyä (kuvissa sävy 100 Hohde) voi toki käyttää sellaisenaan, mutta kuvissa sipaisin sitä kerroksen True Passion-huulipunan päälle (sävy 6 Häikäisevä kauneus). Lopputuloksena oli niin upeat, intensiivisen punaiset ja hehkuvat huulet, että tätä komboa aion käyttää huulimeikeissä jatkossakin.

Lumenen tuotevalikoimaan saapuneet huuliöljyt tarjoavat siis huulille suojaa ja kosteutusta, samalla pitäen ne aivan käsittämättömän pehmeinä. Sävyt ovat ihanan maltillisia, eikä tuote jää huulille tahmaiseksi. Nämä tuotteet soveltuvatkin siis varmasti meille, jotka toisinaan vähän vierastamme voimakkaita punia, mutta haluamme kuitenkin pitää huulemme hyvinvoivina.

Ja hei, nyt huulipunaa maanantain kunniaksi huuliin!

enkku2-1

Good morning friends! It’s Monday again and I wanted to share these ”Make your Monday better”-tips with you. Braids and red lipstick make you feel energetic and ready for the new week. Go on and try it! I promise it will cheer up your Monday-mood!


Posted in and tagged , by NOORA.