ILTAKAHVIT OLIVIAN KANSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

”Näissä kengissä minä haluan mennä naimisiin.”

Kyllä. Nuo sanat suorastaan lipsahtivat suustani vaaleanpunaista kenkälaatikkoa availlessani. Matti-parka meinasi vetäistä väärään kurkkuun leivänmurusia uhkaukseni kuulleessaan, mutta rentoutui hieman, kun jatkoin lausettani, ”..sitten joskus”.

Aion olla ihan hirvittävän inhoittava bloggaaja ja jätän Parikkani toistaiseksi vielä esittelemättä. Minusta tuntuu siltä, että näillä popoilla tanssahdellaan vasta uudessa blogikodissa.

 

Kun olin saanut vakuuteltua poikaystäväni siitä, että en näitä kenkiä nyt häät mielessä ollut hankkinut, istahdin syyskuun Olivian kera olohuoneen sohvalle, ja kappas, olen tainnut venyttää lukuhetkeni kestämään koko illan. Flunssa ei ole ainakaan eilisestä helpottanut, mutta maanantai on siitä huolimatta maistunut makealta kera tumman suklaan ja kotitekoisen cappuccinon.

 

Oli mukavaa, että varsinkin kesän aikana todella tärkeäksi ystäväkseni noussut Olivia ehti kahvittelemaan tänä sateisena maanantaina kanssani; syyskuun numero oli täynnä upeita, inspiroivia muotikuvia ja vinkkejä. Curiouser & Curiouser sai kunnian olla kesän ajan yksi Olivia tykkää-blogeista, mutta koska on aika siirtyä kohti uusia haasteita ja kuvioita, yhteistyömme päättyy tältä erää. Olivia haluaa kuitenkin vielä muistuttaa tarjouksesta, jonka räätälöi kesän alussa teille, ihanaiset.

 

 

Muistatteko vielä alla näkyvän piirrokseni, jonka tein yhteistyömme kunniaksi? Uskomatonta, että kesä vierähti ohi näin nopeasti. Nopea täytyy myös sinun olla, mikäli mielit vielä ilahduttaa syksyn sateisia iltoja tilaamalla itsellesi tämän muodikkaan lukupaketin.

 

Hintaan 14,90 saat kolme numeroa Olivia-lehteä sekä valitsemasi tilaajalahjan. Lienee päivän selvää, että itse valitsisin lahjaksi tuon Minna Parikan lähes sadan euron arvoisen Oh My Dear!-kukkaron (”ai häälaukuksi?”, kysyy Matti..).

 

Tarjouksen löydät täältä (klik!)

 

 

Kiitos Olivia ihanista kesähetkistä; hymyillään, kun tavataan! :)

 

Kurkatkaahan myös ihanan Tyylipäivä-nettitvsarjan traileri, jossa Olivian upeista upein bloggaaja Hanna loihtii uusia lookeja lukijoilleen. Uusi jakso ilmestyy aina keskiviikkoisin Strictly Style-blogissa. Ensimmäisen jakson voit kurkata täältä (klik!).

 


 

 

CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA

 

 

Postaus toteutettu osittain Olivian kanssa.

Bloggaajalle kertyy taloudellista hyötyä linkin kautta sivustolta tehdyistä tilauksista.

 

// The Perfect Monday evening is made of the new shoes, chocolate and cappuccino. With the newest issue of the Finnish Olivia magazine, you just can’t go wrong. My kind of Monday, someone could say.


Posted in Yleinen by Bella.