GLITTERILLÄ KUORRUTETTUA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kynsitutoriaaleja on kesän aikana toivottu ja pyydetty, toiveita ei ole toteutettu, mutta ei pistetä niiden puutetta saamattoman bloggaajan piikkiin, vaan lähinnä syytetään kynsiäni, jotka eivät ole kuluneiden kuukausien aikana kasvaneet juuri lainkaan. Heti, kun pituutta on tullut edes jonkin verran, on kynsi katkennut ja manikyyrien väkerrys on jäänyt vähemmälle, kun ruman kynnen on mieluummin peittänyt vaikkapa kynsitarran alle.

Syytän tästä kaikesta oikeastaan hurahdustani viime syksynä geelikynsiin. Puolen vuoden ajan koukutuin geelikynsistä täysin, mutta lopulta annoin geelien putoilla yksi kerrallaan pois (tiedän, että tässä kohtaa ne toki olisi pitänyt poistaa ammattilaisen toimesta) ja hauras kynsi näytti siltä, että se oli kokenut kovia. Nyt vihdoin (jes!) kynnet osoittavat edes hieman kasvamisen merkkejä ja olen vihdoin innostunut lakkailusta. Tälläiseen lopputulokseen päädyin tänään, kun manasin alkavaa flunssaani ja kaipasin jotakin tekemistä.

Värimaailmaksi valitsin syksyn trendivärejä, kultaa ja violettia. Alle levitin kaksi kerrosta Essien pehmeän vaaleanpunaista Muchi, Muchi-lakkaa (saatu LivBoxista) ja seuraavaksi levitin koko kynnelle Fergien ja Wet n’ Wildin yhteistyömalliston ihanaista glitterlakkaa. Koska tarkoituksena oli luoda ikään kuin liukuvärjäys erivärisillä glittereillä, Fergien lakka sopi tähän täydellisesti, sillä se ei ole lainkaan niin glitterpitoista kuin Mavalan lakka. Kun lila glitteri oli kuivunut, sudin kynnen alaosaan kultaista hilelakkaa. Alareunaan lakkaa voi levittää paksusti, mutta liukuvärjäysefektin aikaansaamiseksi voi sutia lakkaa kevyesti alareunasta ylöspäin pienemmällä lakkamäärällä. Kun glitteriä on mielestäsi tarpeeksi (enemmän on enemmän! ;), anna lakkojen kuivua ja sudi päälle vielä läpinäkyvä päällyslakka.

Nyt on sunnuntai-ilta kuorrutettu glitterillä ja vuorossa on saavillinen hunajateetä. Flunssa, ihan turha kuvitella, että mua nyt niin vaan nujerrettaisiin.

 

Ja hohoi kaikki kirppistelijät, aamulla kerron, mistä kannattaa lähteä tekemään hyviä löytöjä (ja vihreät Korsin puhelinkuoret (klik) etsivät blogikirppiksen kautta vielä uutta kotia)! :)

 

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

// It’s all about the glitter and bling ofc! These three nailpolishes are definitely my favourites and this cute manicure looks so gorgeous and shiny, I must saý. I love glitter and now when my nails have been growning, these kinds of manicures look very cute, like accessories! What do you think?


Posted in Yleinen by Bella.