PULLOLLAAN LUONNOLLISTA KAUNEUTTA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ikään kuin juuri sopivasti uutta blogikotia ajatellen ”tuparilahjaksi”, postimies kantoi luokseni aivan ihastuttavan lahjan pullollaan luonnollista kauneutta. Ihastuin Laveran ja Born to Bion tuotteisiin jo postauksessani TESTING, TESTING: LUONNONKOSMETIIKAN HELMIÄ, ja olin varsin otettu että yhteistyömme sai jälleen jatkoa. 

Kuten kerroin teille jo aiemminkin, luonnonkosmetiikkaa löytyy nykyisin niin Prismojen kuin S-markettienkin hyllyiltä, ja nyt nuo valikoimat saavat jälleen uusia vahvistuksia, kun Lavera lanseeraa peräti neljä ja Born to Bio kaksi uutta tuotetta kuluttajien käsien ulottuville.

Laveran Basis Sensitiv-sarjan käsivoide on käsilaukkuni vakioasukas ja innoissani testailin myös samaisen sarjan Soft Creamia, kaikille ihotyypeille suunnattua pitkäkestoisesti kosteuttavaa tuotetta. Voide imeytyi nopeasti ja jo parin käyttökerran jälkeen havaitsin kuivan ihoni voivan aiempaa paremmin. Mikä parasta, samainen voide käy kropan lisäksi myös kasvoille, joten 10 euron purkki on ehdottomasti kannattava sijoitus. Laveran toinen uutuus, Basis Sensitiv 2in1-Shower Shampoo, on tarkoitettu sekä hiuksille että iholle. Koska tällä hetkellä itselläni on hiusten hoidon kannalta käytössä vain tietty tuotesarja, en testaillut tätä hiuksiin, vaan testaajaksi päätyi Matti. Itse olin tyytyväinen tuotteeseen raikkaana suihkugeelinä, ja sen perusteella kuinka paljon pullosta on jo kulunut, oli Mattikin varsin tyytyväinen. 

Koko nelikon suosikkini oli kuitenkin ehdottomasti Born to Bion Aloe & Bamboo-suihkugeeli, aivan ihana! Vaikka tuote onkin varsin mieto tuoksullaan, raikas bambun tuoksu on havaittavissa ja iho jää pesun jälkeen todella pehmeäksi ja raikkaan tuntuiseksi. Etyylialkoholia sisältämätön, vaniljalta tuoksuva dödö oli myös mukava yllätys. Hellävarainen tuote ei ärsyttänyt kainaloita ja piti olon raikkaana koko päivän.

Ovatko nämä tuotteet luonnonkosmetiikan saralta teille tuttuja?

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

// Some of my new fresh and healthy favourites from nature.


Posted in Yleinen by Bella.